- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ademfire
csendes tag
Hello!
Vettem egy Rapoo E6700 bluetooth billentyűzetet, mert összekötöttem a laptomom (win7) hdmi-vel a smart tv-vel. A probléma az, hogy párosítom a billentyűzetet a laptoppal, működik is, de ha újra indítom a gépet, akkor nem ismeri fel. Ilyenkor el káll távolítanom a bluetooth eszközök közül a billentyűzetet, majd újra párosítanom hogy működjön megint. Valakinek van vmi ötlete hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszi!
-
törölt tag
Nos én ma vettem E6100-at Nexus 7-hez:
Azért nem az E6300, mert az elsősorban iPad készülékekkel kompatibilis androidos eszközökkel nem működnének a funkcióbillentyűk. Másrészt az E6300-ban beépített akkumulátor van, ami nem cserélhető, így ha megfekszik akkor annyi. Egyébként az E6100 és az E6300 egy árban van, viszont az E6300-nál egy plusz hibalehetőség merülne fel így az akkumulátor miatt. A számban mérve kisebbik testvér is használható iPad és egyéb Apple termékekhez is, de a gyártó ezt már a maradéktalan formában androidos együttműködésre is felkészítette.A használata nagyon kényelmes. Az első lépés volt a GIGABYTE M7700B Bluetooth technológiás egér beszerzése, begyűjtöttem vele a tapasztalatokat, és azok annyira pozitívak voltak, hogy rájöttem a három virtuális billentyűzet mellett kell, egy fizikai is
.
Most azon gondolkozok, hogy a Nexus 7-et, egerestől, billentyűzetestől átpakolom a másik számítógépasztalra, mert azon rengeteg hely van még úgyis, hogy azon foglal helyet az egyik UPS, egy nyomtató, és egy HGW is. Egyébként az asztal üres, mert a másodlagos PC három helyiséggel arrébb költözött a lakásban.
A dolog csak azért nem egyértelmű, mert a képeken látható, hogy az N7 „be van ékelődve” az AEROCOOL Hi-Tech 7 PRO ház, a Logitech G15, és a PHILIPS LCD közé, mivel amikor néha játszok, az N7-en szokott futni a TV GO, vagy a Mindig TV Stream. Illetve a Youtube is. A másik asztal pedig bár a szobámban van, de 90 fokkal elfordítva. Szóval komoly dilemma ez, és eddig egyedüli megoldásként az jutott eszembe, hogy venni kellene egy Nexus 9-et is
-
chester91
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg, hogyan lehet ezt a csodás energiatakarékosságot kikapcsolni iPad-hez kötött billentyűzetnél? Nagyon idegesítő, hogy szétkapcsol rendszeresen. Sajnos a BT beállítások között semmilyen módosítás nem, hogy nem engedélyezett, de még fel sem ugrik.
Előre is köszönöm!
-
Krugszvele
senior tag
Semmi leírás, meg semmi sem említi, de szerinted ez iphonehoz is jó?
Ugyanaz az oprendszer, ugyanaz a bluetooth, jónak kell lennie, csak nem írja semmilyen leírás. -
sagit
veterán
Sziasztok
Pc alatt nem használható? Rapoo E6100 elvileg az de azt nem találtam még magyar kiosztással :/
-
Szipi
aktív tag
Szia!
Pont jókor jött az írás, mivel én is egy ilyen billentyűzeten gondolkodok már jóideje.
Kinézetre nagyon bejön.Egy dolog van ami visszatartott eddig, mégpedig hogy Jelly Bean-től teljesen használhatatlan lett sok felhasználó szerint. Amint alvó módba kapcsol a bill. nem csatlakozik vissza.
Te hányas Androiddal próbáltad, nem jelentkezett a hiba? -
Jim-Y
veterán
Open
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows 10
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest