- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ademfire
csendes tag
Hello!
Vettem egy Rapoo E6700 bluetooth billentyűzetet, mert összekötöttem a laptomom (win7) hdmi-vel a smart tv-vel. A probléma az, hogy párosítom a billentyűzetet a laptoppal, működik is, de ha újra indítom a gépet, akkor nem ismeri fel. Ilyenkor el káll távolítanom a bluetooth eszközök közül a billentyűzetet, majd újra párosítanom hogy működjön megint. Valakinek van vmi ötlete hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszi!
-
törölt tag
Nos én ma vettem E6100-at Nexus 7-hez:
Azért nem az E6300, mert az elsősorban iPad készülékekkel kompatibilis androidos eszközökkel nem működnének a funkcióbillentyűk. Másrészt az E6300-ban beépített akkumulátor van, ami nem cserélhető, így ha megfekszik akkor annyi. Egyébként az E6100 és az E6300 egy árban van, viszont az E6300-nál egy plusz hibalehetőség merülne fel így az akkumulátor miatt. A számban mérve kisebbik testvér is használható iPad és egyéb Apple termékekhez is, de a gyártó ezt már a maradéktalan formában androidos együttműködésre is felkészítette.A használata nagyon kényelmes. Az első lépés volt a GIGABYTE M7700B Bluetooth technológiás egér beszerzése, begyűjtöttem vele a tapasztalatokat, és azok annyira pozitívak voltak, hogy rájöttem a három virtuális billentyűzet mellett kell, egy fizikai is
.
Most azon gondolkozok, hogy a Nexus 7-et, egerestől, billentyűzetestől átpakolom a másik számítógépasztalra, mert azon rengeteg hely van még úgyis, hogy azon foglal helyet az egyik UPS, egy nyomtató, és egy HGW is. Egyébként az asztal üres, mert a másodlagos PC három helyiséggel arrébb költözött a lakásban.
A dolog csak azért nem egyértelmű, mert a képeken látható, hogy az N7 „be van ékelődve” az AEROCOOL Hi-Tech 7 PRO ház, a Logitech G15, és a PHILIPS LCD közé, mivel amikor néha játszok, az N7-en szokott futni a TV GO, vagy a Mindig TV Stream. Illetve a Youtube is. A másik asztal pedig bár a szobámban van, de 90 fokkal elfordítva. Szóval komoly dilemma ez, és eddig egyedüli megoldásként az jutott eszembe, hogy venni kellene egy Nexus 9-et is
-
chester91
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg, hogyan lehet ezt a csodás energiatakarékosságot kikapcsolni iPad-hez kötött billentyűzetnél? Nagyon idegesítő, hogy szétkapcsol rendszeresen. Sajnos a BT beállítások között semmilyen módosítás nem, hogy nem engedélyezett, de még fel sem ugrik.
Előre is köszönöm!
-
Krugszvele
senior tag
Semmi leírás, meg semmi sem említi, de szerinted ez iphonehoz is jó?
Ugyanaz az oprendszer, ugyanaz a bluetooth, jónak kell lennie, csak nem írja semmilyen leírás. -
sagit
veterán
Sziasztok
Pc alatt nem használható? Rapoo E6100 elvileg az de azt nem találtam még magyar kiosztással :/
-
Szipi
aktív tag
Szia!
Pont jókor jött az írás, mivel én is egy ilyen billentyűzeten gondolkodok már jóideje.
Kinézetre nagyon bejön.Egy dolog van ami visszatartott eddig, mégpedig hogy Jelly Bean-től teljesen használhatatlan lett sok felhasználó szerint. Amint alvó módba kapcsol a bill. nem csatlakozik vissza.
Te hányas Androiddal próbáltad, nem jelentkezett a hiba? -
Jim-Y
veterán
Open
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest