Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Hát IE elég érdekes politikát folytat, ha kódoptimalizálás kerül szóba akkor IE <-> mindenki más .. hihetetlen hogy mindig csak az IE lóg ki a sorból ... állítólag nem is egy olyan dolog van, ami így böngészőket tekintve szabályban rögzített, az IE mégis fittyet hány ezekre, nice
Nah mindegy, Chrome azért is jó mert ebben viszonylag egszerűbb kiegészítőt írni, a saját meglátásom szerint, persze FF alá ott van a Greasemonkey, amivel még egyszerűbb, de azért az nem ugyanaz
Mennem kéne aludni, t.k a semmiről írtam most x sort
jo8
-
-
Jim-Y
veterán
Szia, firefox-ra is tervezem megcsinálni, kell is mivel ebből írom majd a diplomamunkámat, mármint a böngészős kiegészítőkből
Az áras dolog megvalósítható, majd este nekiülök ^^
..és köszi
p.s: hát..én használtam már mindent.. IE-t amikor még kis tudatlan voltam, utána Firefoxot, és újabban (2 éve) Chromot, nekem ez jött be legjobban, ezzel a legjobb a böngészés
Operát meg Safarit csak az ipodomon használok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest