Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
én is nézegettem ezt a project-t, elég ígéretesnek tűnik és sok hasznos funkciójuk is van. Pl. van még operához is kiegészítőjük, meg lehet beállítani egyszer használatos jelszót nem megbízható helyről való belépéshez, de még így is "felhőben" tárolni ilyen adatokat...
Mondjuk azt nem is értem, hogy ha csak titkosított adat van a szerverükön, hogy férek hozzá bárhonnan az adatokhoz... (jelszó és felhasználó név alapján a böngésző javascriptben visszakódolja? - ez is biztonsági kockázat, nem
)
-
Polllen
nagyúr
Sokáig én is 1-2 jelszót használtam csak. Csoportonként, hogy itt ezt, ott azt. Aztán elhatároztam, hogy mindenhová más lesz... 100 bejegyzés tuti van már...
A fene akar ennyit megjegyezni, uh a listáról tartok is több helyen biztonsági másolatot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest