Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
Hadd vitatkozzak ezzel - Változatos környezetben dolgozva (outsourcing IT) NEM mindenhol magyar a billentyűkiosztás. Ez azért gáz, mert pl ha angol, akkor a nulla a kilences után van, nem az egyes előtt, nincs ékezeted és máshol vannak a különleges karakterek. Gáz pl a MS alapértelmezett jelszava ebből a szempontból, mert ha helyben kell bejelentkezned, akkor a távoli asztalon létrehozott "Én elmentem a vásárba fél pénzzel." alapértelmezett jelszót NEM fogod tudni az életben soha helyben bepöntyögni. (A falatrax-nál ez DIREKT van így, mert nyilvános a rendszergazdajelszó)
A JÓ bonyolult jelszó megfelel a következő kitételeknek:
Olyan speciális karaktereket használ, amik minden nyelvnél ugyanott vannak, kis és nagybetűt használ és ékezetet nem.
Tehát helyesen -
12Sütit.Ettem? - 12Sutit.Ettem (a kérdőjel vándorló karakter)
12@db.TamPon - 12db.Tampont.Vettem - hosszabb, van benne különleges de nincs vándorló karakter
Van!4Cicám - használhatatlanná válhat, Van.4.Cicam.
ILove:69! - ILove96... (öreg vagyok, hagyjál már aludni...)Emlékeim szerint a pont nem vándorol, de a felkiáltójel és a kukac biztosan. A + - jelek használhatóak, bár mivel a gépelési zónán kívül esik, ezért jól látható még a vakon biztosan gépelőknél is ezek használata.
Esetleg ASCII kóddal... az nem változik... (ALT+szám) ☺☻♥♦♣♠•◘○ Az első kilenc...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest