Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 - alap
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
+++++6ezer
Ez cáfolja meg legjobban a marketing bullshitet. Én is csak néztem milyen retek gyors, és még RAM is van. Meg 720p. Szóval ott tartunk mint x8- 2.2 esetén. Kisebb a rendszerigénye az újnak, a kezelőfelületünk így is az összes többi gyártónál kevesebb RAM-ot eszik(kiv. minimal homescreen) de azért lusták portolni...
Nekem vigasz hogy legalább az ICS-re lehet építeni valami főzött JB-t. De sokaknak nem.
(#101) Osi222: a droidon milliók dolgoznak, és minden eleme nyílt forráskódú, a gyártók saját töketlenségein kívül. De annak meg ők tudják a forrását. Érdekes, a romfőzők 10-en összerakják 1 hét alatt az új rendszert. És sokszor a nightly is stabil.
iOS, nem példa, totál zárt dolog, önkényuralmi elv alapján döntenek. (miért nincs iOS6 iPad-ra? akinek kell a plusz HW úgyis vesz újabbat)
WP7: körbezárták magukat. Nem cserélhetik ki a CE kernelt NT kernelre, mert bezárták a bootloadert, hogy ne szaladgáljanak az emberek android 2.3.7, WP7.5-ös dualboot lumia 610-zel a zsebükben pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
en csak ezert nem tortem kette, most viszont annyira bejott, hogy el is tolom a telovasarlast. annyit megtanultam belole, hogy olyan telot kell venni, amihez kozvetlen support van: ergo nexus, vagy iphone.