- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kíváncsi vagyok, mégis mivel magyaráznád meg, hogy a frissen telepített gép, önmagában rákötve az ADSL modemre, felcsatlakozás után nem sokkal bejelenti, hogy egy perc múlva újraindul, mert az RPC szolgáltatás leállt. De lehet, hogy SP1 előtt volt még ez. A lényeg, hogy volt.
Őrangyal helyett továbbra is a Reality Distortion Fieldre gyanakszom.
Mint a VOIP alkalmazások kapcsán isVagy mint az iPhone 4 térereje.
-
"ez kb. ugyanolyan baromsag, minthogy egy frissen telepitett Windows nem jut el a Windows Update-ig, mert megvirusosodik. ja, en meg 5 eve tolom antivirus nelkul azt az istennek nem akar semmit osszeszedni."
Routered van NAT-olással? XP SP3-at, vagy későbbi rendszert telepítesz?
Mindkettő közrejátszik, hogy nem találkoztál vele.Anno ez egy létező probléma volt, a saját szememnek hadd higyjek
-
Ezzel kapcsolatban mondjuk kíváncsi lennék, meg lehet-e tudni a telefonon, hogy mennyit forgalmazott. Én próbálkoztam, de nem találtam meg - az RTFM-hez meg még nem volt időm/kedvem.
Mondjuk persze a tegnapi hard reset miatt már úgyis kb. mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest