- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na rohadjanak meg egy mini Windows 7-tel (Live) feltudtam tenni az új firmware-t. De ehhez inicializálnom kellett az SSD-t, ami annyit jelentett, hogy le kellett formáznom NTFS-re (100 MiB EFI és ext4 volt/van rajta). Utána megejtette a frissítést egy-két másodperc alatt, és már kapcsolt is ki. Végül újra létrehoztam az eredeti partíciókat, persze az eredeti fájlrendszerek sértetlenek maradtak. Azért a biztonság kedvéért leformáztam az első, FAT32-es partíciót (mert ott nyilván az NTFS azért beírogatott), és újra létrehoztam rajta az EFI indítóképet. Ugyan az adatok felfrissítése így elmaradt, de a firmware az új, az oprendszer megy, aztán majd beáll a sebesség is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest