- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
válasz
üzenetére
Azt a mindenit, Tomshardware tesztben 360W-ot evett a proci 4.8 GHz-en. Maradjunk annyiban, hogy nincs az a léghűtő ami ezt lehűtené. Innentől kezdve az alaplaptól sem tudom mit várhatnánk. Gyakorlatilag a VRM-re akkora hűtés kell, extrém tuningnál, mint ami egy i3-as procira.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Sokszor terveztem már, hogy lemérem a Skylake-et 4800-on, hogy IBT/linx mellett mennyit ránt ki a konnektorból, de őszinte leszek, azóta sem jutottam el odáig, mindig elmaradt. De tény, hogy meg sem közelíti azt.
Bár. ugyan úgy össze sem tudnám hasonlítani, mert az fx vas még 932-es HAF-ban volt, ott levett oldallappal lézeres/infrás mérővel tudtam mérni a hőfokokat, itt ezt már nem tudom megoldani, mert az XB-ben már erre nincs lehetőség. De az tuti, hogy az FX-nél hátul sem volt 100 fok a vrm, ~5GHz-n közel 1.5V fesszel, IBT mellett, mindezt úgy, hogy ilyen esetben IBT közben ~350W-400W körül cibált ki a gép a konnektorból, IBT közben.
Ennek tudatában szörnyülködöm ezen, hogy egy HEDT kategóriát, hogy lehet ennyire elbaltázni? És akkor a pasztás cpu-król még nem is beszéltünk... Tudták, hogy mi lesz ebből, mennyi lesz a fogyasztás, mire számíthatnak.. Akkor miért? Miért jó ez, hogy egy prémiumkategóriás lap megfőhet egy combosabb tuning mellett?! Ugyan már..
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Bestbuy játékok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest