- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
noPublicFG #99 üzenetére
Az a baj, hogy ezt a cikket lehetett volna úgy irni, hogy az pl. a fiatal építők segítségére legyen (step by step guide budget alapján, majd a végén megmutatni, hogy egy ilyen rendszet mit tud). Építettünk valamit, mert ezt kaptuk stílus szerintem meg nagyon gyenge.
Öregrókáknak egyből leesik hogy ez egy sima reklám cikk, de a hozzá nem értőknek nem okvetlen.
Viszont ha ott szokott leni az a bizonyos (x) most miért nincs ott? -
sad_Vamp
őstag
válasz
abridabri #67 üzenetére
melyik álomvilágodban nem megy bele a CPU az APU-s alaplapba? Ryzennél mind 1 foglaltban működik....
Másrészt az APU kb Nv1030.... nagyon kezdő szint természetesen, de a legolcsóbb is mert innét van hová fejleszteni (intel oldalról nem biztos). Később lehet venni mondjuk 1060-at (vagy rx570-580at) ami már egy ütőképes kártya... és a CPU-t majd elég akkor amikor már a legtöbb program CPU limites lesz játék, azért nem annyira gyengék az APU-k. Főleg hogy manapság a legtöbb game főleg GPU limites.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Synthwave #21 üzenetére
nincs igazad, értem! Volt értelme, hisz beszélgetünk az MSI FROZR hűtőről.... az más kérdés, hogy már az első oldalon annyi bu....it van, hogy nem is akartam és nem is olvastam tovább. Lehetett volna ezt a cikket okosabban is írni még több terméket megemlítve írni. Még úgy is, hogy a végén csak azt építetek meg amit most. Mert ez így szerintem a kispénzű, NAGYpénzű, de még a közepespénzű vásárlónak is irreális összeállításnak minősül.
Mind1, ti dolgotok, lehet már az első oldalon el kellett hangozni az összes reklám alanynak azért lett az egész ilyen amilyen. -
sad_Vamp
őstag
Értem én hogy MSI+fractal reklám volt ez a cikk, de Ryzen 1300X-mellé extra hűtőt rakni, amikor a gyári is tökéletesen megfelel, az vicc.... 1600-nál már azt mondom ok.... de 1300Xhez?! really? aztán az egészhez hozzávágni egy 1050-est? (a létező legbénább választás: már nem olcsó, viszont még egyáltalán nem jó)
Ha tényleg nincs pénzed rakd össze APU-val, aztán kövi lépcső a graf, utána pedig majd jöhet egy jobb proci... Így meg is van a 3 éves terv és géped van normális árért, ami visz mindent minden évben egyre szebben.
Lehet én gondolkodom teljesen másképp, de a büdös életben nem építenék így (ahogy cikk mutatja be) gépet....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- Haditechnika, harcászat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest