Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Mire jó a mild hibrid?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Nekem is volt Honor 8-am, a megjelenésétől fogva használtam egészen 2 évig. Imádtam, még jelenleg is használatban van édesanyámnál, de a supportja az csapnivaló volt. Negyedévente kellett volna megkapnunk az aktuális biztonsági csomagot, de ez nem mindig jött össze. Volt, hogy reggel jelezte a telefon a frissítést, de nem értem rá letölteni, délutánra meg már el is tűnt, mert hibás volt és inkább visszavonták, 1 hónappal később ugrott fel újra. A megjelenéskor ígért 2 éves ciklust tartották, bár azt sem teljesen, mert a 6-os Androidról 7-esre még OTA frissült, de a 8-as Androidot csak HiSuite-tal lehetett feltelepíteni. Ha feltelepítetted, akkor az volt számodra az utolsó frissítés, ha megelégedtél a 7-es verzióval, akkor még idén is kaptál rá egy random 2020 januári biztonsági csomagot.
-
scyllarus
veterán
A Playre, ami kijövetelekor csúcsmodell volt, egy főverziós frissítés jött, majd némi arcátlan hazudozás után közölték, hogy több nem is lesz. A biztonsági frissítés most decemberben júliusi... (van egy filléres 8A-m is, azon októberi van)
Mindeközben a cégesként kapott, harmatgyenge Samsung A20e-n 10 van, decemberi biztonsági csomaggal és februárig megkapja a 11-et is.A még nála is gyengébb Redmi 7A-n is 10 van, pedig a MIUI nem éppen áramvonalasságáról ismert.
Maga a telefon szuper, de ilyen hozzáállás után én többet nem veszek tőlük telót, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Friss termékek és új webshop jelölheti a Honor történetének következő fejezetét.
- Küszöbön az Atomfall megjelenése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Októberig halasztották a Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 premierjét
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Makulátlan S24 ULTRA 256GB Garanciával
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8/128GB
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest