- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
-
Youri
veterán
Nem gondoltak hogy Indiaba eler az Ericsson keze
RTX ON
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem a közösségi mivolta miatt sem bucskaztak volna be. Max nem növekednek ennyire hirtelen .
Óriási tábora van fórumon, es rengetegen foglalkoznak a rendszerrel.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Tomi_Ohl
veterán
Na de a Qualcomnosakat is betiltják január 8 után... Akkor azokat miért? Ez így nem igazságos...
A másik, meg hogy több gyártónak is betiltják néhány telefonját, köztük van a Micromax is pl, de róluk egy szó sincs az itt megjelenő cikkekben...
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Dr.Anonymus
addikt
" Akkor felteszem a kérdést: az Ericsson vajon miért nem a Mediatek-et perelte be, illetve mi van azokkal a készülékekkel amik szintén Mediatek chipsettel kerülnek értékesítésre más gyártók jóvoltából?"
itt nem perről, hanem kitiltásról van szó
perelni lehet hogy a mediateket perelnék, ha meg tudnák ezt tenni Kínában ahol gyártják a terméket
csak gondolom ott a jogi szabályozás nem olyan precíz, ezért gyárthat még a mediaTek procit[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
Bár a cikk nem részletezi, a szövegkörnyezetből egyértelműen kiderül, hogy a szabadalmi kérdés ebben az esetben a rádiós részt érinti, ezért is lehet a QC-s cuccokat tovább árulni.
Namost ezeket a szabadalmakat nem a Xiaomi sértette meg, hanem a Mediatek, akitől a SoC származik. Akkor felteszem a kérdést: az Ericsson vajon miért nem a Mediatek-et perelte be, illetve mi van azokkal a készülékekkel amik szintén Mediatek chipsettel kerülnek értékesítésre más gyártók jóvoltából?
Újra kiderül, hogy az alapsávi rádiós résznek mekkora jelentősége van, és nem csak műszaki de jogi szempontból is.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz rootkiller #2 üzenetére
Mi lesz velük, semmi... Azok pénzügyi becslések voltak... Mivel rengeteg pénzt fordítanak a terjeszkedésre is, így nem igazán van mit levonni a tavalyi mérlegből...
Nem fognak csődbe menni szerintem..
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
moleculez
veterán
válasz Dr.Anonymus #4 üzenetére
Ha visszamenőleg perelnének, na az lenne a meleg... A design lopásokat ne is említsük...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Jimmy66
senior tag
Gyorsan leakciózni mindent!
-
Dr.Anonymus
addikt
a hwsw-n megjelent erről egy érdekes cikk
kíváncsi vagyok mennyire fogja legátolni a szabadalmi rendszer a kínai gyártók előretörését"Szabadalmi jogászok becslései szerint egy átlagos okostelefon mintegy 200 ezer különféle, szabadalommal védett technológiát tartalmazhat, a gyártóknak a sikeres piacra lépéshez ezeket a jogi kérdéseket rendezniük kell, a szabadalmakat licencelniük kell. "
- ez azért kemény -
wwenigma
Jómunkásember
Helyes. Majd megtanuljak hogy a kinai hataron belul torvenyesitett csak a lopas, azon kivul lehet fizetni a technológiáért amit felhasználnak.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
rootkiller
őstag
Azután hogy leírták hogy valójában nem nőtt duplájára a profitjuk hanem az ötödére csökkent plusz ez is közbejött nekik nem tudom hogy mi lesz velük. Bár nekem egyébként nem szimpatikus a cég.
Artengo TR 990 Pro
-
Lecs@
addikt
Nem tudom, hogy csődöt jelent-e ez a cégnek, de hatalmas nagy piacot veszít el az indiaival a Xiaomi. Bár Kínában sem 10 millióan élnek
512 GB
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest