- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgabor
aktív tag
válasz
Májkülnájt #4 üzenetére
Egyetértek!
Amikor mindenki a kvázi kávamentes irányba halad, akkor bemutatnak egy ilyen extravastag kávás telefont??
Maradok az LG G2-n :-)Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
-
Crafter32
őstag
Én pont a forma és anyagminőség miatt választottam ebben a méretben az A3 - at. Szerintem nagyon szép és jó érzés fogni. Külön bónusz a fizikai gombok ami a Sonynál nincs.
-
Elhatároztam, hogy Sony-t többé soha. Az utóbbi időben az új modellekről is elég sok panaszt olvastam, de az i-re azt tette fel a pontot, amikor megpróbáltam róla leköltözni, a Helium leírásában meg ezt találtam:
"Some Sony devices have issues with Helium. This includes the Xperia S and Xperia Z. Sony has *disabled* backup on these devices completely."
K@bbe Sony!
Most azon törpölök, mit kezdek azokkal az alkalmazásaimmal, amiket anno letöltöttem erre a telómra, de más készülékre már képtelen leszek átemelni, mert már nem elérhetőek a Play-ről. Esetleg root-olom, aztán vagy sikerül lementenem róla a cuccot, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
dutrás
őstag
Minden 3. 4. hír samu.
Azért ennyire nem kellene tolni a márkát.P50 pro/Honor 200 pro
-
Kroni1
veterán
válasz
cinemazealot #18 üzenetére
Sztem abból nem lesz semmi, ha mégis akkor sajnálom h a xiaomi fogja gyártani, én utálom a miui-t...
Neked egy olcsón beszerezhető Z1C vagy Z3 Compact is előrelépés lenne, ujabb Compactot már nem mernék jószívvel ajánlani. De ha tényleg vízálló lesz az A3 17 akkor egyértelműen azt választanám, a mostani A3 16-nak is jobb a kamerája mint a Compaktoké..
[ Szerkesztve ]
-
Én sem szeretem váltogatni a telóimat, még mindig egy 2012-es Sony Xperia acro S-t nyúzok, csak szegény már kezd nagyon kiöregedni. Sokszor újraindul, a 2 mag és az 1 GB RAM nagyon kevés neki, viszont vízálló (elvileg, szerencsére még egyszer sem merült), nemcsak Jack, de HDMI kimenete is van, töltésre is dedikált érintkezőt használunk (nem az USB-t kell nyüstölni)... ez az A3 meg szinte pont az ő méretében lenne. Egyedüli bajom, hogy a dokkolójával nem lenne kompatibilis, az pedig olyan jó szolgálatot tesz pl. a kocsiban.
Még a Xiaomi Mi S-re leszek nagyon kíváncsi. Méretben ugyanez a kategória, HW-ben állítólag odaver, árban viszont remélem jóval barátibb lesz.
-
Kroni1
veterán
válasz
cinemazealot #16 üzenetére
Nekem is. A 2016-os A3 nagyon más mint az elődje, ez is más mint azok, szóval aki A családon belül marad annak sem unalmas szerintem. Nyilván nem egy nagy újítás, de én örülök az állandóségnak, pl. hogy van jack és maradt alul, hogy van fizikai home gomb, stb.. Aki változatosságra hajt az vegye azt amelyik tetszik neki épp, én ennél konzervatívabb vagyok, nekem fontosabb a stabilitás és a mérete..
Ára első körben 100k lesz ahogy olvastam, de sztem ez is hamar lemegy 70k körülre ahogy az A3 2016 is tette.
-
Hát, nekem ez a fekete A3 még mindig nagyon tetszik. Végre egy olyan gép Samuéktól, ami kompakt méretű, mégis értelmes HW van benne, letisztult külsejű és nem lóg ki a kamera a hátlapból (!). A lekerekített élek is nagyon tetszenek, csak félek, hogy ez lesz egyben az Achilles-ina is a dolognak. Bármerre is esik, üvegre érkezik, aztán PÁKK... Az árára meg már nem is merek gondolni, kíváncsi vagyok, képes lesz-e 100k alatt indulni.
-
Én várom őket, fentebb írtakkal egyet kell értenem, egy picit formavilág változtatást elférne a továbbiakban.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mike1334
veterán
Bár a 2016-os A3 is vízálló lett volna....még mindig lenne garim rá
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
.Szaki.
addikt
Ebben maximálisan igazad van, de ha most van mondjuk egy A3 (2016)-od, és '18-ban esedékes a váltás, vennél egy új A3 (2018)-at, akkor az már unalmas lenne szerintem neked is. Tehát nem arra gondolok, hogy ha most valaki egy másik márkáról vált Samsungra, mert annak tényleg nem unalmas, de márkán belül szerintem jó érezni, hogy egy új telefon van a kezedben.
-
Kroni1
veterán
válasz
moleculez #10 üzenetére
A Mi Mix izgalmas, cserébe használhatatlan.
Persze értem, h sokan műtárgyat akarnak venni, de sztem az S6-S7 kifejezetten szép. Az A3 meg a riktaságszámba menő 5" alatti méretével szinte egyedüli opcio a Sony Compactjai mellett, de nekem inkább az A3 család tetszik jobban.
-
Kroni1
veterán
Egyetértek!
Amugy ezt a folyamatos izgalmas forma utáni siránkozást se értem.. Nekem tetszik amugy, de én stabil és megbizható telefont szeretnék elsösorban, és az A3 nekem nagyon bejött ebből a szempontból. A korábbi Sony, Xiaomi stb. csúcsteloim 3GB RAM meg erősebb harver ide vagy oda, meg sem közelitik stabilitásban.
-
Fred23
nagyúr
Én hatalmas dobásként könyvelném el a vízállóságot, ha a forma tökre unalmas is!
-
.Szaki.
addikt
Alapvetően nekem tetszik a Samsungok formája, valahogy eltalálták azt, hogy nem tud unalmas lenni, pedig hosszú évek óta az összes modelljük így néz ki, de '17-re tényleg kitalálhatnának már valami újat. Remélem az S8-cal elindul egy új formanyelv.
-
noro79
tag
válasz
Májkülnájt #4 üzenetére
Persze. Samsungot. Inovatív szép forma,akár melyik telefonjuk lehet. nincs aki megkülömbözteti. jah és nem is drága,csak meg kell fizetni...
-
kengyel
nagyúr
Az A5, és A7-jól néz ki, majd a tesztekből kiderül.
kengyel
-
Májkülnájt
tag
Ezzel a külsővel még el lehet valamit adni?
-
Zsoltinho24
tag
Speckò alapjàn okès.Külsőre nem fogott meg.Majd ha èlőben megnèzem ès jò lesz akkor elgondolkodom a vàltàson.
-
DS39
nagyúr
hát nekem inkább előlap alapján az S3 formavilágát hozza.
feketében jól néz ki. csak nem kellene az árral elszállniuk. (de úgyis elfognak) -
Kroni1
veterán
A fekete nem néz ki rosszul, a forrásoldalon látható minden színvariáció..
A vízállóság mellett a QI töltést kéne még lehozni az A sorozatba és már venném is meg az A3-ast!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Most már a hivatalos kezdődátum is megvan, és homályos kémfotókat sem kell nézegetni az egy hét múlva bemutatkozó Galaxy mobilokról.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest