- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
R197
csendes újonc
Örülök hogy pozitív tapasztalataid vannak, nekem sajnos nem. Nem csak nekem, de a közvetlen környezetemben is sok negatív "élmény" van. Mint írtam nem vagyok egy vitatkozós típus. Szimplán a saját tapasztalataim alapján kihagyom náluk a vásárlást, pedig egyszerűbb lenne mint máshonnan beszerezni az adott terméket. Szóval nem vitát szeretnék gerjeszteni.
-
R197
csendes újonc
Úgy hogy azt hittem hogy garanciális háttér korrekt, de mint kiderült közel sem. Amit ők nem, máshol megoldották csak ugye nem gariban. Nem az üzlettel van bajom hanem a garis dolgaikkal. Tudod a dolgok nem azonnal romlanak el, innen adódik az 5 alkalom. Jelen pillanatban is van egy termék amit még a mi store-ban vettem és garis, de már meg sem próbálom, inkább viszem a bevált helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Óra topik
- E-roller topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest