Január 26-án lesz a Redmi Note 11 széria nemzetközi premierje

A Xiaomi kitűzte a dátumot, noha a készülékeket már ismerjük a kínai bemutató óta.

Január 26-án lesz a Redmi Note 11 széria online bemutatója. A termékek valamelyest másodlagosak, hiszen a három tagból álló készülékcsaládról már mindent tudunk október vége óta, ekkor történt meg ugyanis a kínai bemutató, amelyről mi is írtunk. Ráadásul azóta teszteltük a Poco M4 Prót, amely gyakorlatilag a Redmi Note 11 átcímkézett változata, tehát mondhatjuk, hogy ez a bejelentés technikai szempontból túl sok érdekességet nem tartogat.


[+]

Amiért mégis érdemes lesz figyelemmel követni a bemutatót, az a terméktrió elérhetősége. Vajon mindhárom modell eljut a régiónkba? A sima Note 11 minden bizonnyal elérhető lesz, a Poco M4 Prót pont azért nem hozza Magyarországra a Xiaomi, mert nem szeretnének két ugyanolyan készülékkel is jelen lenni a piacon. A két Pro modell között (Pro és Pro+) az eltérés nem nagy, a drágábbik verzió fogja tudni azt a gyorstöltési technológiát, amit a Xiaomi 11T Pro kapcsán már mutatott a gyártó 120 wattal, a sima Redmi Note 11 Pro "csak" 67 wattal tölthető, ám itt 5160 mAh-s az akkumulátor, míg a Pro+ csupán 4500 mAh-s kínál.

Ráadásul úgy tudni, hogy márciusra befut a Poco X4 is, amely a Redmi Note 11 Pro testvérmodellje lesz, tehát vélhetően megint úgy dönt majd a vállalat, hogy bizonyos régiókban csak a Poco, máshol pedig inkább a Redmi brand lesz forgalomban. Mindenesetre a gyártónál továbbra sem egyszerű a kínálat áttekintése, a hivatalos elérhetőséggel való sakkozás pedig egyre kevésbé fontos, hiszen ha a Poco olcsóbban kínálja ugyanazt, akkor sokan rendelik majd külföldről egy Redmi helyett. Az árazás nyilvánvalóan fontos, erre pedig remélhetőleg január 26-án kapunk is választ, ha pedig minden jól megy, akkor napokkal a hivatalos premier után már tesztet is tudunk prezentálni.

Hirdetés