- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac #32 üzenetére
"És innen indul a játék, na és hol a határ? Ki mondja meg hol a határ és mi a határ? Ugye, hogy ugye. És ez nagyon mélyre vezet, egy ideje én is azon töröm a bogyeszt, hogy hol van a vonal, amit még beleteszel, mert reménykedsz, hogy neked jobb lesz és hol van az, ahonnan már biztosan csak a cég nyer és te biztosan nem."
Én nem reménykedem. Ameddig jó nekem, addig maradok. Ez egy üzleti kapcsolat köztem és a cég között. Én dolgozom, ők fizetnek. Viszont, ha meg kell etetnem a tehenet hogy fejhessem, akkor megteszem."Mondjuk amúgy ez lenne az alap mindenhol. De amíg nem lesz teljesen üres az ország közepes munkaerőből is, addig ez tényleg privilég dolog."
Amíg van olyan aki kénytelen szar helyen apróért dolgozni, addig nem lesz változás. A többségnek egyszerűen nem fér bele, hogy nagy arccal mint én elküldje a nagyképű főnökét a picsába és faképnél hagyja. Mondjuk akkor 3 hónap nélkülözés jött, de az arckifejezése simán megérte.
Azóta már csőd közelbe jutottak ők is."Öregek tudnának mesélni, ez valahogy régen természetes volt. Most baze, anyámék kedvezményes menüjét is meglőtték a jobbik helyen, mert havi 6000 forintot így megspórolnak, ami 5 embernél már 30 ropi havonta. De közben ugye a nagyfőnöknek olaszbó' kellett kádat hozatni, mert itthon nem volt elég jó.
"
Az előző helyen a tulaj a takarékos japán autóját egy gizda németre cserélte. Tőlünk meg elvette a negyedéves bónuszt. Jól láthatóan az addig szerethető és családias hely elindult egy rossz irányba. Nem kellett onnan sok és onnan is léptem... Most a fene tudja hanyadik cég csere volt a név mögött.
-
válasz
Tikakukac #27 üzenetére
"Van ellenjuttatás érte? Nincs? Akkor ezzel meg is vagyunk."
Feltételezem akkor a ruháidról, autódról, telefonodról is eltávolítod a márkajelzéseket. Mert ugye, az is reklám...
A PH!-s adatlapodat nem viseled, de azért az is csak reklám.Forgathatjuk akárhogy, ha a cégnek jól megy a szekere, a megélhetésünk is biztosabb. Ez persze nem egy nyakba akasztón fog múlni, de ha ezzel is hozzájárulást tehetek a saját anyagi biztonságomhoz, akkor meg fogom tenni.
" Nekem is majdnem dupla lett a fizum, egyfelől mert rendesen dolgozok, másfelől, mert mindenért lassan kétszer annyit is fizetek a boltban."
Ja, nekünk fizun felül jön az infláció kompenzáció pluszba."Boltban voltál mostanság?"
Erről jut eszembe ,van lehetőségünk bolti ár alatt vásárolni tisztítószereket és élelmiszereket azoktól a cégektől akikkel dolgozunk. Egy baja van, hogy kis tételt nem tudnak kiszolgálni. Meg is nézem van-e akciójuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest