- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fererencz89
őstag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Ettől nekem az sokkal durvább, amikor "értelmiségi", minimum középosztálybeli ember ilyen szöveget ír a hirdetéshez:
Hirtelen Jött de Lehet , Hogy Meggondolatlan Felindulásból Eladnám 2019-ben Újonnan Vásárolt Triangle Genese Lyrr Zongoralakk Fekete Hangfalamat !!

( gyári dupla doboza , papírjai ( regisztrálva a vásárlás után ) tüskék stb stb természetesen mind meg vannak !!! )
" Szinte Karcmentes Tökéletes Állapot " !!
Hallgatás Közben IS 80%-ban Mindig Rajta a Huzatával Használtam !!
Ezért Nem Is Törölgettem Még Szinte a Hangfalat !!!!
Ez a Páros Már az Újra Gyártott eredeti Lyrr 2017-es Korlátozott Limitált Kiadású Változata !!
Az erős kereslet nyomán a Triangle úgy döntött, hogy korlátozott ideig újragyártja ezt a mitikus oszlopot.
Ez Kb annyit Jelent Hogy Ezekben Már Alkalmaznak a Signature Sorozatban Használt Technológiákat !!!
(Pontosan Mit Azt Nem Tudom)
Ára : 699,000 ft !!
...
Tüskék Használata Mellett Pont Jó a Mérete.
( én Nem Igen Használtam. Ezért Nem Tudok Rolla Nyilatkozni a " Hangra Gyakorolt Pozitív Hatásáról " ! ) -
Sliderxy
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Az a baj, hogy ezekkel Dunát lehetne rekeszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest