- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
válasz
fererencz89
üzenetére
Na ja.
Ha valaki majdnem 700 ezer forintot akar kapni ezért a pár izéért, akkor olyan nyelven kell írnia, amit a potenciális vásárló közönség megért.
800 ezerért már lehet kapni Teufel ULTIMA 40 Surround + Denon X2700H für Dolby Atmos rendszert. Ami jelentősen túl van árazva. De a két front hangszóró önmagában hozza ennek a 700 ezres hangfalpárnak a minőségét. A többi már csak ajándék a Teufeltől.
-
mephi666
nagyúr
válasz
fererencz89
üzenetére
árultam kocsit, hahu-ra direkt úgy raktam ki, hogy elsősorban e-mailen érdeklődjön mindenki, mert telefont nem tudok akármikor felvenni (főleg munka miatt) ...aztán aki el tud olvasni 10 sort és meg tud fogalmazni egy levelet, ott már pozitívra számítok... erre a telefon csörgött a lehető legkülönfélébb időpontokban: vasárnap 12:00kor, hétköznap 22:30kor meg persze főleg munkaidőben, amikor 90%-ban fel sem vettem... amikor meg felvettem, akkor volt aki azzal kezdett, hogy "mit kell tudni a kocsiról?" ...ott volt minden leírva, pdf-ben becsatolva ügyfélkapus lekérdezés, leírásban az elmúlt 10 év minden nagyobb javítása
240es hirdetésre volt aki azonnal azzal nyitott, hogy alkudta volna 150-re, majd személyesen megnézve "jajj nincs katalizátor se alatta, akkor így 80-at tudna adni érte... meg átbasztam őket, hogy ezt nem mondtam (nem kérdezte, leírásban benne volt) ...fizessem ki az útiköltségüket meg rendőrt hívat, hogy katalizátor nincs a kocsi alatt és az leszedi azonnal a rendszámot"
...ne mondjam, milyen kisebbségiek voltak (végül már kínomban röhögtem rajtuk, hogy "menjenek már, semmi ilyen szabály nincs, hogy eljönnek kocsit nézni és fizessen az eladó útiköltséget... menjenek már kereskedésbe ezzel a dumával... rendőrt meg részemről nyugodtan hívjunk"
(még én lettem volna a legnyugodtabb, ha üdvözölhetünk pár rendőrt a köreinkben... ott fogadtam meg, hogy egyedül ilyeneknek soha többet nem mutogatok kocsit)...aztán végül pesti sráccal emaileztem a kocsiról, amikor már csökkentettem az áron: eljött, megnézte, ránézésre értett hozzá, próbakör végén tért csak az anyagiakra... vele nem is álltam neki alkudozni: korrekt volt, vigye...
legalább a felesleges idegölő plusz köröktől megszabadultam
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

240es hirdetésre volt aki azonnal azzal nyitott, hogy alkudta volna 150-re, majd személyesen megnézve "jajj nincs katalizátor se alatta, akkor így 80-at tudna adni érte... meg átbasztam őket, hogy ezt nem mondtam (nem kérdezte, leírásban benne volt) ...fizessem ki az útiköltségüket meg rendőrt hívat, hogy katalizátor nincs a kocsi alatt és az leszedi azonnal a rendszámot"
(még én lettem volna a legnyugodtabb, ha üdvözölhetünk pár rendőrt a köreinkben... ott fogadtam meg, hogy egyedül ilyeneknek soha többet nem mutogatok kocsit)
legalább a felesleges idegölő plusz köröktől megszabadultam