- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
LA_COSTE
senior tag
1 GB RAM?
-
BloodRay
veterán
Ha lehetne kapni is valamelyik szolgáltatónál majd...
-
turorudi94
tag
Fúúú de jó vagy
-
-igu-
veterán
Kérdés, hogy mikor lehet majd kapni...
A Pearl 2-t (9100/9105) is bejelentették tavaly októberben, mégse lehet sehol beszerezni - pedig már háromnegyed év eltelt azóta. -
benczeb
aktív tag
Mi a gyakorlat a RIM-nel? Az uj, 6-os OS-t elerhetove teszik pl a Bold szamara, vagy az uj Perlnek? Vagy csak az uj keszulekeknek lesz elerheto?
-
hemaka
nagyúr
jóféle, remélem az új OS jól teljesít majd
-
Valentino K.
senior tag
Hát nem tudom. Körülöttem kb 3-4 kollegámnak van Storm-ja, párom is tervezte a beszerzését, de én 10 perc nyomkodás után a falat kapartam az idegtől, annyira k*rva idegesítő ez a benyomható képernyő.
Őszintén, azért valljuk be, hogy a BB telefonok multimédiás és egyéb szolgáltatások terén utcahosszal vannak lemaradva pl a HTC vagy az Apple vagy akár a Samsung termékeitől. Az agyatlan teljesítménynövelés helyett koncentráljanak a szolgáltatások minőségére és mennyiségére, és akkor nem lesz baj.Én inkább vennék egy HTC\Apple telót privát felhasználásra, és egy BB Boldot vagy Curve-öt emailezésre, aztán csókolom.
De reméljük, hogy a RIM megcáfol, és egy minden igényt kielégítő ütős telefonnal rukkolnak elő
-
amanoba
őstag
minden az új OS-en múlik, a videók alapján multimédiában és kezelhetőségben erős lesz.
-
plus44
veterán
Talán a 6.0-s OS-sel jobb lesz, eddig nem győzött meg...
-
k_laci
tag
nekem tetszik, a SurePress az hatalmas találmány.. kár hogy magyarországon nagyon egzotikus a 'szeder' ezért nagyon drága..
de amugy kiváncsi leszek a BB OS 6-ra is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma LTA támogatást, 1 GHz-es processzort és 1 GB RAM-ot kaphat a BlackBerry Storm sorozat harmadik tagja.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest