- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Elvileg az i7 3970k lesz a csúcs Ivy Bridge processzor.
Én egy ilyent akarok majd egy Z77-es Shuttle-be tenni, egy HD 7970 társaságában.
Procit csak 4GHz-ig húzom majd a tervek szerint, meg lesz egy méhselytes mod VGA oldalán az oldallapon. Egyébként az alaplapok viszonylag bírják a tuningot, az Asrock Z68-as lapba 4,5 GHz-ig jutottak el a Shuttle SZ68R5-ben pedig 4,8GHz-ig is "mini" vízhűtéssel.
És Ivy Bridge mivel kevesebbet fog fogyasztani, elvileg még tovább lehet majd húzni.
Húzásnak túl sok gyakorlati haszna talán nincs (most jön a kőzivatar a tuningosoktól)
De mivel az ember megteheti, miért ne. Nekem tetszik a @4-4,5GHz a konfigleírásnál, főképp csak ezért fogok picit húzni rajta -
Antibazsi
aktív tag
Ja, így már minden világos.
Ismerős szitu, de nekem sajna már nincs időm az ilyen jellegű perverzióimat kiélni.
Bírni bírni fog az ilyen lap is vmennyi túlhúzást de biztos nem annyit mint egy ROG lap, vagy ha már annyira kell a tuning ekkor méretben akkor talán ez lesz a legjobb.
Ebbe majd a 3770K-t lehet pakolni ami 77W-os TDP mellett simán hozza majd a 3930K szintjét 8 szálig...sőt el is veri, így nekem az tökéletes lenne jó pár évig egy játékos/melós/mindenes HTPC-be. -
Antibazsi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged