- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.a.c.a.s
csendes tag
válasz
Blindmouse #7 üzenetére
Szia,
ahogy leírtam, fejhallgató erősítőként nekem sem tetszett a Dragonfly. Simán DAC-ként, line out kimenetként használva szerintem kimondottan jó hangja van. -
matyi94
senior tag
válasz
Blindmouse #14 üzenetére
Nekem két usbs cuccom van, az egyik alapból a falból táplálkozik hatalmas pufferrel és usbről csak a ledek mennek. A másikban pedig kapcsolható külső táp bemenet van. Jelzem ez utóbbi a külső agyonszűrt táppal együtt kerek 30.000 Ft-omba került xmos usbvel és pcm 5102 dac-al.
-
matyi94
senior tag
válasz
Blindmouse #12 üzenetére
Bkercso épített múltkor egy erősítőt 6120-ra és saját bevallása szerint az lett az eddigi legjobb erősítője. Nyilván ez irreleváns, ha a 6130 van ebben a kis cuccban.
Mellesleg akármi is lehetne benne én nem adnék annyit egy usb tápos dacért. -
matyi94
senior tag
válasz
Blindmouse #7 üzenetére
A tpa 6130-at nem ismerem, viszont a 6120-ról csak jókat hallottam eddig, feltéve ha a táprész jó. Na most ezt az usb ugye alapból elveti, de ez továbbra sem az ic hibája, hanem a konstrukcióé.
Amit én nem értek a cikkel kapcsolatban: ezek a "kacatok" marhadrágák. Ennyiért bőven lehet itthon kisker áron is jobbat szerezni nem beszélve a használt vagy külföldi piacról. Komolyan sírhatnékom támadt, mikor végigolvastam ezt a menetelést a szamárlétrán. Rengeteg kidobott pénz. Én úgy vagyok az ilyennel, hogy ha netán veszek egy túlárazott cuccot, utána szívom a fogam, megpróbálom eladni és venni valamit okosan. Nem egy ilyen kis usbs kütyüt aztán ahhoz ilyen-olyan átalakítókat, aztán hoppá ez pont annyiba került, mint mondjuk egy dactilus vagy egy musical fidelity m1.
No offense, de ez totál butaság.
(A mini méretű csöves cuccokról meg inkább ne is beszéljünk.... Annyi értelme van, hogy világít, amúgy semmi.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest