- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Másik fórumon egy ilyet lehet olvasni. (Nem tudom mennyi valóságalapja van, változatlanul másolom be)
"Na átugrottam a GameParkba, (itt vannak mellettünk), és megtudakoltam mi a fasz van. Azt mondják hogy a Cseh forgalmazó, akik egész kelet európában a Nintendo fő értékesítője árazta túl, mert tudják hogy nem lesz elég belőle, de az igény nagy. Ergó nem a Nintendo a hibás, nem is a boltok, hanem a Cseh forgalmazó és beszállító. A GameParkosok teljes letargiában voltak emiatt, és mondták hogy panaszt tettek, sok más bolttal egyetemben, de kevés az esély rá hogy a döntés megváltozzon."
Saját vélemény: Csak nekem fura ez? Cseh forgalmazó szállít svédeknek, belgáknak, dánoknak is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest