- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
ricinus13 #25 üzenetére
Erőteljes képzavarra küszködsz. Toronyórát is órának hívják mégse azt fogom öltönyhöz felvenni...
Nem igazán értem, hogy azért mert óra van a nevében és az időt mutatja, miért fáj ennyire.Most komolyan az "elveszik az óra nevet"-en fog itt rugózni a topik fele.
(Igen ennyire fájdalmas.)
-
Carlas
senior tag
válasz
ricinus13 #34 üzenetére
De miért? Nem az? Annak használod aminek akarod. Ha te csak óraként akkor nem telepítesz, nem használsz mást. 1000 kinézet van rá így lazán varázsolhatsz belőle bármilyen órát. Ez szerintem jó dolog. Fejlődik a világ és ezek a kezdetek, +10 év múlva el sem merem gondolni mi lesz.
-
Xaels
félisten
válasz
ricinus13 #27 üzenetére
Mindig beeshet egy fontos hívás. Van 2 gyerekem akik mindennél fontosabbak nekem, ha miattuk hívna párom akkor leszarnám telibe, hogy éppen hol vagyok...
Egyébként nálunk munkában tilos telefont használni, ez tipikusan olyan megoldást nyújtana, hogy nem kéne a telefon után kotorásznom ha van valami. Látnám ki és mit akar és akkor el tudnám dönteni érdemes-e foglalkozni vele vagy sem. De motorozás közben is tudnám értékelni.
Kíváncsi vagyok amikor kijön a Tag a saját okosórájával akkor a hozzád hasonló embereknek mit fognak mondani...
-
Carlas
senior tag
válasz
ricinus13 #25 üzenetére
Miért? Az lg urban, gwatch r, moto360, huawei watch, az uj samsung óra kinézetre semmiben nem más. Én meg sok embert ismerek az öltönyhöz ilyet vagy akár gshockot vesz fel, vagy más digitálisat. Miért ne venné fel, ha neki ez tetszik. Óra ez is, kinézetre is és szépek. Ez nem függ össze. Persze vannak a milliomosok ahol muszáj a drága óra (és itt valóban normálisra pl Breitling, st gondolok) ha emgjelennek valahol. De ez elég sarkalatos.
-
-
Carlas
senior tag
válasz
ricinus13 #23 üzenetére
Miért a digitális karóra, asztali óra stb mi? Az is óra. ennyi erővel az sem az. Csak amin mutató van? Ez hülyeség. Ez is óra, a kinézete is óra csak rengeteg extrával. A jövő ez. Ennyi erővel egy új telefon se telefon. Miért hívják annak? Miért nem a tárcsás telefon a telefon, mert az volt az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Apple Watch Series 10 LTE 42mm Alu Rose Gold Case Light Blush Sport Band S/M
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest