- iPhone topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Yettel topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nem lesz Xiaomi 16
- Android szakmai topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Azt hiszem nincs mirol beszélnunk
Te meg vagy arról gyozodve hogy ez egy fantasztikus marketing-stratégia, én pedig tapasztalom, tudom, látom hogy nem mukodik és nem az. Most akkor erre meg mit tudnek reagalni?Nem egy ember akart venni Aurát nálam, én csak egy példát emeltem ki. Te pedig ezt úgy vontad le mint kivétel.
Egzee: Magyarországon lehet. Más országokban nem biztos. És teljesen mindegy milyen szép az a bolt, hogy fényesre nyalja a seggem az alkalmazott, ha egyszer oda kell menni. És a gazdag emberek kényelmesek. Nem fog odamenni
Pláne nem egy ilyen apróságért. Egy Ferrariért lehet hogy leutazik Torinoba vagy hova, de ez c-s-a-k e-g-y Motorola.
Node, hogy béke legyen, 3 hónap múlva, ami azt hiszem reprezentatív, megszerzem az Európai eladási statisztikákat. Meglátjuk kinek lesz igaza
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CORSAIR K100 AIR
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest