- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. 444Hertz #39 üzenetére
Ez két különböző dolog. Attól, hogy valaki kitűnő sportoló, még nem biztos, hogy rokonszenves személyiség.
Nem kell azért elítélni valakit, mert Hosszú idióta megnyilvánulásait nem tudja tolerálni, sem az arrogáns viselkedését. Ettől függetlenül elismerem én is mint sportoló és természetesen drukkolok neki, de nem tartom egy egyöntetűen jó reklám arcnak.Ennyi a lényege , nem nyilvános sárdobálás, ha az én véleményemre céloztál. -
Én is ezek közé tartozom, kifejezetten irritál a hölgy.Amúgy a márkáért rajongok...
Csapoati(#12): hát pedig az én ismeretségemben kb egyöntetűen ellenszenvesnek tarják, függetlenül a sportolói szuperségétől, amit el kell ismerni. Legtöbben ki nem állhatjuk.szóval ez a " kizárt " nem annyira egyértelmű, megosztó személyiség és egy szuper sportoló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest