Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
barathmarton
csendes tag
Tegnap én is beszereztem egy P10 lite készüléket, feketében.
Minden rendben van a készülékkel. Összeszerelés, anyagminőségre nincs panasz.
Kijelző szép, hangszóró szépen szól, és a kamera is egész jó képek készít.
Persze, nem egy csúcskészülék, de árához képes jó telefon. Egy HTC One M7-t cseréltem le, főként a Dual Sim miatt, és nem bántam meg.Viszont mivel még teszt nem készült a készülékről, ezért csak ebben a fórumban tudom feltenni kérdésem.
A kameránál hol tudom előhozni a beállításokat? ISO, fehéregyensúly? Vagy csak én nem találom? -
kcsa
veterán
Tegnap vettem én is egyet. Kicsit túlrajongod mondjuk (
), de élhetőnek tűnik. Teljes kijelzőt fedő üvegfólia valószínűleg nem lesz a 2.5D kialakítás miatt, ami picit fáj. Szeretem az üvegfóliákat, mert nem kell vigyázni a telefonra, pl. pofával lefelé is lerakható asztalra, a műanyagfóliát viszont utálom.De hangszóró pl. legfeljebb közepes minőségű, a beszédhangszóró minősége sem 101%, ebben nálam mai napig a Lumia 920 az etalon, eddig semmit nem hallottam ami akár csak megközelítette volna.
Ha beleférne a költségekbe, szívfájdalom nélkül venném a P10 Plus-t a mérete és a nagyobb felbontású kijelzője, nameg a számomra kompromisszummentes SOC és RAM miatt.
Mate 7 két évig kihúzta nálam - ami rekord - ez nem fogja, de Plus valószínűleg megint menne ennyit

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- YouTube
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0278AR-3972)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de élhetőnek tűnik. Teljes kijelzőt fedő üvegfólia valószínűleg nem lesz a 2.5D kialakítás miatt, ami picit fáj. Szeretem az üvegfóliákat, mert nem kell vigyázni a telefonra, pl. pofával lefelé is lerakható asztalra, a műanyagfóliát viszont utálom.