Új hozzászólás Aktív témák
-
barathmarton
csendes tag
Tegnap én is beszereztem egy P10 lite készüléket, feketében.
Minden rendben van a készülékkel. Összeszerelés, anyagminőségre nincs panasz.
Kijelző szép, hangszóró szépen szól, és a kamera is egész jó képek készít.
Persze, nem egy csúcskészülék, de árához képes jó telefon. Egy HTC One M7-t cseréltem le, főként a Dual Sim miatt, és nem bántam meg.Viszont mivel még teszt nem készült a készülékről, ezért csak ebben a fórumban tudom feltenni kérdésem.
A kameránál hol tudom előhozni a beállításokat? ISO, fehéregyensúly? Vagy csak én nem találom? -
kcsa
veterán
Tegnap vettem én is egyet. Kicsit túlrajongod mondjuk (
), de élhetőnek tűnik. Teljes kijelzőt fedő üvegfólia valószínűleg nem lesz a 2.5D kialakítás miatt, ami picit fáj. Szeretem az üvegfóliákat, mert nem kell vigyázni a telefonra, pl. pofával lefelé is lerakható asztalra, a műanyagfóliát viszont utálom.
De hangszóró pl. legfeljebb közepes minőségű, a beszédhangszóró minősége sem 101%, ebben nálam mai napig a Lumia 920 az etalon, eddig semmit nem hallottam ami akár csak megközelítette volna.
Ha beleférne a költségekbe, szívfájdalom nélkül venném a P10 Plus-t a mérete és a nagyobb felbontású kijelzője, nameg a számomra kompromisszummentes SOC és RAM miatt.
Mate 7 két évig kihúzta nálam - ami rekord - ez nem fogja, de Plus valószínűleg megint menne ennyit
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest