- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
Exelsior24 #92 üzenetére
A Chromeban bekapcsolt autoforditassal lehet feliratot is forditani
-
gyugyo79
addikt
válasz
Exelsior24 #90 üzenetére
Itthon is voltak/vannak akik árulták a termékeit pld. sat.hu . De sosem foglalkoztam velük + az árat amennyiért ezek adták sem tudom mennyire volt reális vagy érdemesebb lenne egy EU-n belüli boltot nézni ahol olcsóbb (ilyet még nem kerestem). Az a helyzet, hogy valahol túl szép, hogy igaz legyen kategória és félek, hogy valami bibi úgyis lesz vele. A Shiledbe az egyik amit imádok, az a support amit kap és még ha az utolsó pár alkalommal el is lett rendesen rontva az első nagy frissítés mindig minden ki lett javítva, mindig volt vissza út, iszonyat felhasználó bázis így fórumokon szinte mindenre megoldás stb.. No egy ilyen boxnál félek ezek hiányától, ha valami nem megy az mikor és hogy lesz javítva stb.
Viszont az ára meg olyan (szerintem egy ilyen specifikációkkal rendelkező boxért amire meg van véve rendesen minden licence nem sok), hogy valószínűleg ki fogok próbálni 1-et ha nagyon sok rosszat nem hallok róla. Kínai videókat már láttam de azt nem értem -
cintula187
addikt
válasz
Exelsior24 #84 üzenetére
2-3 méter direkt rálátásban a routerre pedig. Na sebaj,
-
cintula187
addikt
válasz
Exelsior24 #82 üzenetére
Én remélem hogy gyorsabb lesz minden tekintetben. Továbbá nem tudom rá birni,hogy az otthoni 5ghz es wifin működjön pedig elvileg tudnia kell. Már az otthonhoz való párosításban se tudom az 5ghz vel össze lőni. Többnyire nincs gond a 2,4 ghz vel de néha van hogy plex el akad. Gondolom codec vagy más a gond mert van amikor 2Mbps stream is akad és 14Mbps gond nélkül fut.
-
ElEvEn11
senior tag
válasz
Exelsior24 #15 üzenetére
Nem hiszem, hogy egész Európában olyan drága lenne. Nálunk Skandináviában például picivel drágább a US árnál, de nem vészes. A Google Store-ban is úgy láttam (nem ma volt), hogy amikor kiválasztod az adott területet, akkor eleve más árak jönnek. Többségében nem nagy az eltérés, de azért van. Magyar nyelvűre meg nem is emlékszem a hardveres oldalon például. Azóta lehet, hogy van. A lényeg, hogy a magyar piacra szerintem eleve jóval drágábban adják már a cuccokat sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Gray Zone Warfare
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest