- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alibaba5
tag
válasz
balazs1022 #24 üzenetére
Gondolkoztam én is a pótaksin
de végül nem rendeltem , vivo xplay 5 van edge, emiatt remelem h nem edge lesz az Oppo find x, ma kiderül
-
Giovan!
addikt
Az az alsó led tényleg rohadt jól néz ki
-
Alibaba5
tag
válasz
balazs1022 #21 üzenetére
Majd az aksi egyszer
de így vagyok a vivommal, még az akku is jó, mondjuk van mellé tabletem. Viszont ahhoz képest már van új, a portré mód, dupla kamera meg a full kijelző. Na majd ha beesik az ára
-
balazs1022
őstag
Mar csak azert is gondolom igy mert DSLR-nel is igy van. Nah meg pl az S9-nel is. Bone123 ott is emlitette h elesebbek lettek a kepek a f2.0-es aperturaval mint a masikkal.
Mondjuk felolem azt irnak ra amit akarnak, csak jo kepeket lojjon.
Find7 tulajkent azt gondolom biztos nagyon csucs lesz ez a telefon is. De az baj h most mar nem tudnak ujat belerakni. Akkoriban meg extra volt a 4k kijelzo, 3gb ram, Sony exmor rs kamera, vooc gyorstoltes. De ezeket mar szinte alap mindegyik felsokategorias telefonnal.
Ennel szerintem izgalmasabb a Vivo ujdonsaga. (Es valszeg olcsobb). Nem vagyok benne biztos de a kovetkezo telefonom mar nem oppo lesz. Persze ahhoz az kell h igy kozel 4 ev utan beadja a kulcsot a find7. -
gproject
aktív tag
-
Alibaba5
tag
válasz
balazs1022 #13 üzenetére
Akkor talán ezért is lehet mégis igaz az f2.0 de meglátjuk. Nagyon várom a kamera teszteket is. Másik amire kíváncsi leszek az a pixel 3.
-
Toninho13
aktív tag
Notch ezek szerint lesz a tetején.
-
gproject
aktív tag
Most figyelem, hogy voros es kek szinu valtozatok lesznek. Ennek orulok, nagyon unom a fekete, ezust/szurke, feher telokoat.
-
Elég nagy csalódás lenne noccsal. A kamera apertúrán is csiszolhatnának. Szó sem esik a zoomról mellesleg.
Mind1, kiderül minden hamarost. -
manokaki
addikt
ilyen értesitő led már volt az elődőn is..
-
tixem
addikt
F2.0 kamera? Ráadásul mind a kettő? Na akkor ezt sem kell bántani
OP6-ot is elqrták, Nex is kapott egy semmire nem jó 5 megapixeles másodlagost, most meg ez. Direkt sza*ják el a kamerákat?
-
Dr.FantastiK
őstag
Apaaaaammmm ! ! ez aztan odatessz rendesen ! !
-
roli543
őstag
Kár hogy nem 7 colos
-
totgab02
junior tag
Szerintem ez megint egy hype lufi amit mar akkorara fujtak hogy izzad a fenekuk az erolkodestol hogy ki ne durranjon a bemutatoig, a lenovonal mar ennel hamarabb tudtuk hogy lesz sziget.
Na de nem lenyeg mert senki nem mondta hogy nem lesz noccs, kikerult nehany titokzatos plakat az emberek meg mar kombinalnak mert csontig ragott korommel vagynak a nocsnelkuli forradalomra. Pedig szegeny oppo csak annyit mondott hogy ultra szep lesz
Ha a kepeket vesszuk alapul a szepseg az edge oled kijelzot takar noccsal ennyi...
Aztan ne legyen igazam!
-
Főleg ha nem lesz sziget
-
gproject
aktív tag
Valamivel nagyobb(0,12") kijelzo mellett, 1mm-rel magasabb, de 1,2-vel keskenyebb, mint az op6. Kivancsi vagyok...
-
Obyboy
addikt
OP6T néven jön majd a globál verziós modell.
-
manokaki
addikt
milyen vékony lett
Attila
-
sKie^
tag
FHD+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Itt az Oppo Find X specifikációja
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest