Hirdetés

2018. december 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Itt az Oppo Find X specifikációja

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Ishan Agrawal Twitter | Frissítve:

A Twitter poszt nagyon megbízható forrásra hivatkozik az adatok származását illetően, ami többek között a méreteket is felfedi.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy az Oppo Find X csúcshardverrel és top memóriakonfigurációval várható, azt is, hogy pontosan június 19-én, egy laza bemutatóval a párizsi Louvre-ban. Snapdragon 845, 8 GB operatív memória és 128 GB belső tárhely, de ezt a cégcsoport másik brandje is megcsinálta, méghozzá szintén kiemelkedő kijelző/előlap aránnyal, notch és egyéb kreatív megoldások nélkül. A Vivo Nex motorikusan előkerülő szelfikamerával és egyedi beszédhangszóró-technológiával oldotta meg a dolgot, feltehetően az Oppo is ügyeskedik valamit.

A hivatalos előzetesek alapján nem számítunk szenzorszigetre, csak a technológiát életre keltő szépségre. A plakátokról eddig csak a szinte teljes előlapot kitöltő panelt vettük le enyhén ívelt üveggel, most viszont, elvileg megbízható forrásból a specifikáció is megvan, ami nem sok újdonságot mutat, leszámítva a pontos méreteket. Az Oppo Find X 6,4 hüvelykes panelje egy  156,7 x 74,2 x 9,6 milliméteres, 186 grammos házba kerül 3700 mAh-s akkumulátorral.

A Twitter-folyamban több érdemi információ is elhangzik, például a forrás úgy tudja, a Find X az Oppo R15 és Oppo R15 Pro társaságában kapható lesz Európában, vagy legalábbis Hollandiában. Mondjuk, ennek technikai akadálya nincs, láthatóan a Find X is támogatja a B20-as LTE sávot. Kissé aggasztó viszont, hogy a jól informált úr ugyan nem mondja biztosra, de lehetséges, hogy mégis lesz szenzorsziget.


(forrás: Twitter)

Az újabb leak alapján még mindig nem tudjuk megmondani, hogy akkor lesz-e szenzorsziget vagy nem lesz, viszont úgy tűnik, értesítő LED nem csak lesz, de egészen különleges formában. Ha nem tévedünk, és a fényes szegély az, aminek látszik, akkor az értesítő LED egy vertikális szegély az alsó élen, ami ebben a formában a képen irtó jól néz ki.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.