- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
zolikaDB #154 üzenetére
Köszi az infókat!
Azt hiszem elsőnek megnézem a miuihus 4.12.12-t aztán meglátjuk mit ad ki, vonz a kínai cuccok kipurgálása és a root lehetősége - bár egyik sem létkérés, de majd meglátom.
Régen az ősidőkben miuiztam, még a Nexus One-on kezdtem, valamikor Android 2.3-as időkben
akkor iszonyat felüdülés volt a rendszer az alap droidhoz képest. Aztán amióta két éve Nexus 4 van nem nézegettem, de most jó egy Xiaomi eszközön ismét találkozni vele
-
Pompi
nagyúr
Sziasztok!
Van nálam egy ilyen MiPad tablet. Frissen vásárolt, edigital forrásból. 4.4.2-es rendszer van rajta. Van rajta Google Play, mintha olvastam volna olyat, hogy nincs rajta. Mondjuk furaságokat produlál, egy ősrégi Maps-et tudtam csak letölteni vele, amit aztán a Mobogenie frissített a legújabbra. Ez normális dolog?
A másik pedig, hogy magyarra állítva a nyelvet nálatok is érdekesen néznek ki az ékezetes karakterek? Mintha teljesen más betűtípussal lennének az ékezetes karakterek. Erről beszélek (nagyítható):
Szóval ez így normál? Ha nem akkor mi a teendő? Továbbá milyen romot érdemes felrakni rá, olvasom, hogy készülget valami magyar port, azt esetleg?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest