- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsy01
csendes tag
Sok előttem szólóval egyetértek, hogy a kis mobiloknak lenne piaca.
Én azzal egészíteném ki, hogy a képernyő arányáról nem beszélünk eleget. A hosszú vékony kijelzők sokkal kevesebb hasznos területet nyújtanak mint a korábban népszerű 16:9-es arányúak. Mégis megtévesztően nagy számot írhatnak a marketing anyagokba.Ahogy számolgattam egy ma népszerű forma a 20:9 arányú 6,5 colos kijelző, ha azonos szélesség (6,8cm) mellett 16:9-es lenne az egy 5,5 colos átlójú kijelző lenne. Számomra ez is ugyanolyan használható lenne pl. billentyűzet szempontjából.
Úgy érzem, hogy csak social media scrollozásra készülnek a mai mobilok. Na meg nincs alternatíva: az androidos tabletek piacán meg a 10 col alatti méretek hiányoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest