- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Múltkor vettem egy Htc one minit ,1 gb-rammal és meglepödtem mennyi mindenre elég, még most is.Persze játékokkal nem próbálkoztam.Ebben teljesen egyetértek. Majd 8hónapig használtam Vernee Apollo Lite-ot ,mely tényleg egy feltörekvő kínai cég gyártja, nagyon megvoltam vele elégedve. Közben használtam egy Samsung Note4-et is párhúzamossan,játékoknál jött ki minimálissan a Vernee elönye-ereje. Közben barátomnak azt hiszem kétszer cserélték-javították az LG g3-át. Kínai és Kínai telefon között is van jócskán külömbség pl. Oneplus,Xiaomi stb. Illetve a nagy gyártoknál is van gond rendesen mínőségben. Most már a kissebb nem annyira ismert kínai cégek is csinálnak minőségi telefonokat és egyre jobbak lesznek szerintem. Plusz még lenyomják az árakat is remélhetőleg. Emlékszem amikor megjelentek a Samsung telefonok és mindenki legagyizta a Nokia,Ericsson telefonokhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest