- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Múltkor vettem egy Htc one minit ,1 gb-rammal és meglepödtem mennyi mindenre elég, még most is.Persze játékokkal nem próbálkoztam.Ebben teljesen egyetértek. Majd 8hónapig használtam Vernee Apollo Lite-ot ,mely tényleg egy feltörekvő kínai cég gyártja, nagyon megvoltam vele elégedve. Közben használtam egy Samsung Note4-et is párhúzamossan,játékoknál jött ki minimálissan a Vernee elönye-ereje. Közben barátomnak azt hiszem kétszer cserélték-javították az LG g3-át. Kínai és Kínai telefon között is van jócskán külömbség pl. Oneplus,Xiaomi stb. Illetve a nagy gyártoknál is van gond rendesen mínőségben. Most már a kissebb nem annyira ismert kínai cégek is csinálnak minőségi telefonokat és egyre jobbak lesznek szerintem. Plusz még lenyomják az árakat is remélhetőleg. Emlékszem amikor megjelentek a Samsung telefonok és mindenki legagyizta a Nokia,Ericsson telefonokhoz képest.
-
vilmose33
őstag
válasz
Dr.FantastiK #1 üzenetére
Muszáj lépést tartania a Samunak, a kínai csodák lassan 8gb rammal jönnek
1.5 gb ram-al ott nem rúgnak labdába nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Formula-1 humoros
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest