Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Figyelj, magyaráthatod jobbról balról, a válasz ugyanaz. Illett volna beletenni a multitasking-ot, mert könyörgöm, miért vagyok lekorlátozva? Ha már megveszem ezt, közel 200e-ért (vagy a simát olcsóbban), akkor már elvárom, hogy teljes mértékben helyettesítse a netbook-omat, mert valójába erról van szó. Elsőre hülyeségnek tűnt ez az IPad, de végiggondolva tökéletes lenne a kisebb dolgom elvégzésére, amire pl. a netbookmat is használom. Hordozható, kicsi, kényelmes használni, annyit elvárnék, hogy több programot tudjak a háttérben futtani és igen, ennek az az ára, hogy hamarabb lemerül, de kérdem én, ha benne lenne, kötelezve lenne rá bárki is, hogy kihasználja? Nem. Majd én, mint vásárló és később júzer, eldöntöm, hogy mi kell nekem: multitasking, vagy "hoszabb" (na nem 10 óra
) üzemidő."...,de ebből 50-100 millió fog elkelni."
Mindketten tudjuk, hogy miért kel el belőle ennyi (ha elkel...). Sokat dob azért az Apple név, legyen ez bármilyen jó cég és készítsen bármilyen jó termékeket, sokan már csak a neve alapján is megveszik majd, többek között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) üzemidő.