- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Ha be van kapcsolva a nason a Web Publish, akkor mobilon VPN-en keresztül látogasd meg a http://nas ip címe/video címet (ha nem video megosztás, akkor cseréld le), majd keresd ki a filmet, klikkelj rá és a listában válaszd az MX playert.
Ha nincs hang, akkor az nagy valószínűséggel kodekprobléma lesz.
-
M_AND_Ms
veterán
Android 5.x felett tuti, hogy semmilyen: Beállítások / Vezeték nélküli és egyéb hálózatok részben a Továbbiak, majd ott VpnJa, lehet nem is ez volt a kérdés, hanem a lejátszó. Ha megy valami médiaszerver a nason, akkor bármilyen dlna kliens, ahol a nas belső ipjét kell megcímezned.
-
Tonyk
veterán
Most nézem, hogy egy N3150DC-ITX -es alaplap +táppal együtt 31E forint. Ehhez már winyó van (mert ugye benne van a nasban), csak memória kell 2GB DDR3 3-4Ft. Max veszel hozzá egy házat. Igazából én csak bevágom a szekrénybe, ház nem is kell hozzá. Nem nézegetni akarom, hanem használni.
Ennyi pénzért én egy másodpercig nem gondolkodnék, hogy NAS326 vagy "épített" gép. -
citkar
addikt
Végül is jól jöhet, érdekelne, hogy tudom ezt a routerben beállítani (legalábbis gondolom, hogy ott kell), hogyan érhetem el a NAS webes felületét, de mobilon csak van jobb, egyszerűbb módja is, hogy elérjem a tartalmát.
Ez a zCloud jó lenne, de elakadok benne valahol, így csak belső hálóról tudom használni.
(#1808) amargo
A telón ha benyomom a VPN-t a képernyő nyitásnál kér kódot, valamiért csak akkor engedi a VPN beállításokat előhozni, ha valami hasonló biztonsági "nyitást" beállítok.
Alapvetően olyan dolgot keresek, mint a google drive app-ja csak itt a saját NAS-om lenne a felhő.
Az említett zCloud úgy tűnt nekem ilyesmi.
-
-
nason belül? hogyan? midnight commanderrel? 15-20mbyte/s és folyamatosan nyitva kell legyen az mc (ha nem rakod screen-el "háttérbe")
leggyorsabb, ha leszeded a pécére (egyik 6terást beteszed átmenetileg) az anyagot, másikra meg visszatolod (ami akkor már a nasban lesz a 4t-s mellett)
utána négyes ki, helyére a pécés 6os, amit nasal leformázol.
profit
-
- pécébe rakod az egyik 6 terást, nasról lemásolod rá az egyik 4 terásról az adatokat rá
- a másik 6 terás mehet a 4tb helyére a nasba
- a pécében levő 6 terásról visszamásolod a nas uj 6 terására az adatot
- pécébe rakod a már korábban kivett 4 terást és rámásolod a másik, nasban levő 4 terásról az adatot
- pécéből kiveszed a 6 terást, átrakod a nasba és rámásolod a pécében levő 4 terásról az adatokatha félreértettelek és 1 db négy terásod van, a fenti menet akkor is segít, adaptáld
ill. ha a 2x6 raid1-be menne, akkor ... nem tudok segiteni
-
enginev3.0
félisten
Sima 325-re is
Újítások
ftp://ftp2.zyxel.com/NSA325/firmware/NSA325_480AAAJ0C0.pdf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest