- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
martonx
veterán
Egyetértek, kevés dolgot utálok jobban, mint a linuxos konzol ablakos szerencsétlenkedést, de egyedül az ilyen kis fing célgépeknél elviselem. Szóval elvileg valami ilyesmi helyen kellene, hogy megtaláld a Transmission config-ját:
/usr/local/zy-pkgs/config/Transmission/
Fontos, hogy első lépésben a package managernél állítsd le a Transmission-t. Aztán mehet a config felülírás. Én vi-vel csináltam, na ez is megér egy misét, hogy mekkora szar a vi, de végül némi guglizás után azt az alap pár parancsot megtaláltam. Még arra is gugliznom kellett, hogy hogy kell kilépni ebből a szarból.
És amikor ezzel megvagy, akkor elindítod a Transmission-t, és már kéri is a user - pass-t. Mindezt fejből írtam, őszintén remélem évekig ismét nem kell putty-ot látnom sem, nem ellenőriztem le a pontos lépéseket, de 1-2 hete csináltam, még viszonylag friss a (hátborzongató) élmény.
-
Anonymus23
veterán
A NAS webes felületének a portját is át lehet állítani, hogy azon keresztül érd el.
NAS adminisztrációs felületén:
Hálózat - UPnP Port Mapping
És ott a HTTP (Web konfigurátor)-nál a 80-as mellé beírsz egy szabadon választott szabad portot, és azt forwardolod a routerben a NAS IP címére.
Persze ettől függetlenül érdemes mind a NAS, mind a router portját megváltoztatni (nekem is mindkettő más már régen). -
krealon
veterán
"De sehogy sem sikerül kívülről elérnem nas kezdő felületét."
Ha a 80 port forward-ja a NAS LAN IP-jere sem ad megoldast, akkor valoszinuleg a router menedzsment felulete van ott, ezert nem megy tovabb.
TP-link routerek eseten, a remote mamagement portot at kell allitani az alapertelmezett 80-asrol (Security --> Remote Management --> Web Management Port: --> 8002 --> Save), utana mukodik csak a 80-as port forward-ja a belso halora.
Mindazonalltal oriasi biztonsagi res barmilyen eszkoz alapretelmezett portjat kitenni a netre, legfokepp, ha titkositatlan a hasznalt kommunikacios csatorna. Pl a fenti 80-as port, azaz HTTP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest