- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Azt nem tudom mennyivel gyorsabb, de a 325V2 után inkább építettem egy Xpenology NAS-t PC alapra. Persze drágább, de cserébe tudom bővíteni a wincsiket több hozzáadásával és nem kell nagyobbra cserélni, mint egy két wincsis nasban. Fogyasztás meg nem annyira érdekel.
Most 14 megabájtos letöltésnél 3-5% a prociterhelés. Persze valamit valamiért, szóval nem rossz a 325V2 sem azért amennyiért adják. -
Anonymus23
veterán
Adatmentésre (is) használom, de ott meg sok a kis fájl (képek), így felfelé nem sok értelme lenne a nagyobb sebességnek, inkább róla lefelé van a nagyobb adatforgalom, ott jobban jön a nagyobb sebesség, így nálam ki van kapcsolva. A routerem sem támogatja, így aztán végképp nincs értelme...
-
Anonymus23
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest