- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Elnézést mindenkitől, hogy teljesen laikusként beírom a hülyeségeimet ide. Való igaz, egyáltalán nem tudom, mit lehet elvárni egy ilyentől, ezért az árért.
Bár írva van a cikkben, hogy a fényképektől ne várjunk csodát, de ha már én is észreveszem, hogy elég csúnyák, akkor tényleg gond van velük.
A videó is elég vérszegény, az sem nyerte el a tetszésemet, a 480p-t egyenesen feleslegesnek tartom, annak ellenére, hogy sokan meg használják. Inkább a full hd-t kéne 60-72 képkocka/másodperc sebességgel rögzítenie.
Igen, ez engem is minősít a témában, de senki ne csodálkozzon, ha lelkesen megmutatja nekem a felvételeit, és annak csak a tartalma győz meg, a minősége nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Villanyszerelés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év garival
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest