Új hozzászólás Aktív témák
-
Okly1980
újonc
válasz
Runner_fxr #41 üzenetére
Nem értek egyet veled abban, hogy inkább gopro silver. Az ár az alapgépnél valóban majdnem ugyan annyi, de ha azt veszem, hogy itt kaptam lcd kijelzőt is akkor szerintem jobb választás volt. Én vettem egy ISAW Advance-t a fiamnak és nem bántam meg. Szép felvételeket csinál és az lcd-vel bármikor le tudja ellenőrizni, hogy valóban úgy sikerült e felvétel ahogy szerette volna. Ami igen nagy előny, ha ugyan ezt a GoProval is el akarom érni akkor még 15-20-t hozzá kell dobni, ami nem mindegy. Tudásban pedig pontosan ugyan ott van. Szerintem ha a GoPro-m elfárad magamnak is ISAW-t fogok venni, bár inkább az Extremet
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Borderlands 4
- Nem lesz iPhone 19
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Viccrovat
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest