- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Xiaomi 12T - egytucat
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
"Be van épülve az oktatásba, a tanárok nagyrésze MS officeban készült dokumentumot kell beadni. Sokkal könyebb használni."
szerintem ez azért túlzás. az open office-t miért lenne nehezebb használni?
beadásra meg menthetsz rtf-be , pdf-be vagy xp-s ms office-os formatokban, ha kell. Ha meg a tanár is átáll akkor meg pláne nem lehet gond(mellesleg az ms-nek van ingyenes readerje a legtöbb szoftverjéhez, ha igazán szükség lenne rá (nekem spec eddig nem kellett felrakni). egyébként én nem is gondolom azt, hogy ha valahol nagyon idokolt akkor ne lehetne bármilyen fizetős szoftvert - így akár ms termékeket - megvenni az egyetemeknek, de annak legyen tényleg valós oka. Mondjuk, ahol sok spec szoftver kell, ami csak winre van, akkor ott nyilván vegyenek windows-t, de mittom én egy közép suliban, vagy akár egy bölcsészkaron, első hallásra nem tűnik túl indokoltnak. vagy monjuk egy könyvtárban ahol jellemzően csak internetezgetés vagy szövegszerkesztés folyik ott megint csak nem látom értelmét. és van egy olyan érzésem, hogy ha felmérnék rendesen, akkor nem lenne óriási nagy azon helyek száma ahol elengedhetetlen a fizetős cucc.
moonman:
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest