- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldmobil
aktív tag
Nagyon várom én is. Itt az én Logoutos cikkem a mostani cuccomról, egy hasonlót szeretnék majd építeni, talán ugyanebbe a házba PC-Linux-XBMC alapokon.
-
krixkrax
tag
Megoldhato a video es audio (sima stereo) jel UTP kabelen kuldese a TVnek? Van egy remote gep, a router viszont a TV mellett van, nem akarok koaxot (vagy RCAt) is vegighuzni. Hasznalhato marad meg a jel 20m kabelnel?
Ha jol ertem, neked a TVk mellett van meg egy gep, ami a LANos streamet atalakitja a TVnek. De hatha tudsz nekem segiteni. -
rudi
nagyúr
Szerintem is a több komponensű rendszer az igazán járható út, viszont akkor bejönnek a játékban mondjuk a D-link féle Meida Lounge izék (meg a többi gyártó hasonló cuccai) [link]. Árakat majd a hétvégi pályához nézek, de tudi magasak, HTPC legalább annyira ''triggerszó'' mint a gémer, szal lehet érte pénzt kérni.
Most éppen azon filózom, hogy mennyire járható a 10-20 méteres HDMI kábel + bluetooth desktop (vagy rádiós távirányító) + desktop gépem a szomszéd szobában (+ Wii) felállás. Egyelőre a kábel elvezetése (egyszeri megoldást igényel) és a lemezek ki/be rakosgatása (nem túl gyakori, legalábbis nálam) tűnik problémásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged