- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
A WoW (és más egyéb gamék) csak egy dolog, ami fűggővé teheti az embert...
A haverom olyan sok időt töltött a gép elött ülve, hogy egy idő után a röhögés helyett csak annyit tudott kinyögni (fapofával) hogy: LOL (és nem azért mert nem voltam vicces)
Fél éve nem beszéltem vele emiatt..
A tesóm pedig a másik eset, aki állandóan az MSN-n lóg.
Egyszer áthívta hozzánk az egyik ilyen nagy MSN-s haverját dumálni, erre kb. rá volt fagyva a gépre és alig tudtak valamit kommunikálni.
Nekem kellett szórakoztatni a kölköt hogy ne legyen vérciki a szitu.
Lehet hogy hülyeség, de én már az MSN-t és ehhez hasonló programokat is gyűlölöm emiatt
A számítógép nagyon könnyen kinyírja szókincset és a verbális kommunikációra való képességet.
Lásd pl. itt PH-n is mennyi írástudatlan és MSN(vagy egyéb program) nyelvezettel operáló emberke van, akik javarészt olyan fiatalok, akik éjt nappallá téve a gép elött ülnek és mellette még rá is gyújtanak egy spanglira, hogy még azzal is kevesebb agyuk legyen.
Aki így cselekszik, az gondolkodjon el, Ő mennyivel jobb mint egy alkesz, aki ugyanúgy egymagában (bár nem gép elött ülve) teszi tönkre önmagát és esetenként mások életét is.
Az írás amúgy tanulságos és jó(nem véletlen hogy, kihozta belőlem a fent leírtakat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Jövedelem
- Háztartási gépek
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest