- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
bLaCkDoGoNe #11 üzenetére
egy hosszabb meg egy rövidebb cikk már be van gépelve, a hosszabb akár meg is jelenhetne, a rövidebben még dolgozni kellene...
-
bambano
titán
válasz
bLaCkDoGoNe #9 üzenetére
Lesz, csak éppen alkotói válságban vagyok. Amiket mostanában írtam, abban lehet, hogy necces dolgok is vannak, és még gondolkodom, hogy megjelenjen-e, nehogy valódi válságba kerüljek. Szerintem meg fogom kérdezni a logout.hu ügyvédjét.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szia,
Lesz még folytatás? -
Csapi007
veterán
Hello
Ugyan ez nem tetszett annyra, de várom a folytatást. -
twollah
nagyúr
Meg van mind.
Kopasz csengo, centitarto 1, 2.
Naptar.
Kindertojas amibe a centi darabokat vagtam. -
twollah
nagyúr
Hu de regen volt, sose volt...
Volt vagy 3 centim, 2 naptaram es 1 fuzetem.
Az egyik centim a zsebembe volt a kopaszok okitasara.
A masik a szekrenyemben.
A harmasik otthon, azt csak akkor vagtam ha otthon voltam.
Az egyik naptarba a napjaim huzogattam ki.
A masikba jeloltem, hogy mikor jottem ki eltavra, kimaradasra.
A fuzetben meg szamokkal szamoltam visszafele a napokat.
Szoval kurvara raertem.
Ha minden igaz vhol megvannak az ereklyek. -
bambano
titán
A mi időnkben az írnok volt a tényleges úr a laktanyában. Ha bármiféle ellenőrzés jött és be akart tartani a főnökének, akkor valami papír nem készült el időre és a főnököt nagyon megrugdosták érte. Minden főnök tudta, hogy írnokkal nem kekeckedik, mert ő húzza a rövidebbet.
A 4.-ben szerepeltél -
joghurt
addikt
Az RPG eredeti neve ''реактивный/ручной противотанковый гранатомёт'', ami reaktív/kézi tankelhárító gránátvetőt jelent. Az angol terminológiában is ennek a fordítását használják (hand-held anti-tank grenade launcher). A ''rocket propelled grenade'' kifejezést meg csak az újságírók használják, akiknek fingjuk sincs róla, honnan is ered az RPG betűszó.
Viszont leszerelő lepedőből én még csak sárgát láttam, ami lepedőként biztosan nem volt használatban a seregben. (A buziszázad szokásairól persze nincsenek információim.) -
Viszlát
addikt
Jómagam is írnok voltam, de akkor már nem járt semmiféle kiváltsággal, hálisten munkával is alig. Ellenben jópáran még a régi idők szerint képzelték el a felállást, így egyszer megvárt 2-3 balhés borsodi nagydarab fickó, mert már hetek óta nem voltak otthon. Gondolták én írom a kiskönyvet, bosszút akartak állni... szerencsére sikerült megértetni velük a helyzetet, még mielőtt lendült volna az ököl... mókás már így visszagondolva
Ja és nem szerepeltem az ötödik részben, juteszembe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest