- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargain
tag
Úgy tudom, hogy Ők a magyarországi hivatalos márkaképviselet: [link]
Valószínű, hogy az Ő áldásos? tevékenységüknek köszönhetően ezeket a tv-ket csak Budapesten lehet megtekinteni, ne adj Isten megvásárolni.
Amíg a nyugati országokban a 32-37 WL66 sorozat a legismertebb, legelismertebb, legkelendőbb Lcd Tv-k közzé számítanak, addig nálunk alig-alig ismeri valaki ezeket a készülékeket.
A nagyobb műszaki áruházakban is teljesen ismeretlenek Toshiba tv-k.
A Sony-Samsung-Lg-Pana készülékekkel vannak tele a boltok.
Nagyon gyengének gondolom a Toshiba magyarországi jelenlétét.
Úgy gondolom, hogy sem a kereskedői, viszonteladói, logisztikai hálózatuk nincs megszervezve, ezt tovább gondolva szervíz hálózatuk sem lehet valami fényes.
Amennyiben valaki vidéki (mint ahogy Én is) és ilyen Tv-t szeretne megtekinteni/vásárolni akkor el kell autózni 200 km-t, egy napod rámegy. Ráadásul amíg nyugati országokban 800-900 euro a 32wl66, 1000-1100 euro a 37wl66, addig nálunk aranyáron mérik ezeket a készülékeket. (lásd fenti bolt).
Kénytelen vagy a szürke forrásokat igénybe venni, vagy ahogy Én is más, elterjedtebb, olcsóbb készülék felé fordulsz:
[link]
100 ezerrel olcsóbb, legalább olyan jó mint a Toshi, kapható mindenhol, jó szervízhálózat. Mi kell még?
Üdv
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
DonDragonka
őstag
Ha még nem találtad volna meg akkor itt:[link]
Elképzelésem sincs, hogy hol lehet 300E alatt megvenni 3 év teljes körű garanciával.
Lehet, hogy a WL67-es FullHD, de csak 600:1-hez kontraszt aránnyal büszkélkedik ami azért valljuk be ekkora méretnél már elég soványnak mondható, legalábbis amit én találtam róla adatlapot ott ez szerepel. ([link])
A WL68 még abban is különbözik, hogy egyenlőre nincs belőle digitális tuner nélküli éppen ezért WLT68-nak hívják. A 100hz-es technológiának, az ONKYO hangrendszernek, és a 3 HDMI kapunak, köszönhetően valószínűleg eléggé mélyre kell majd nyúlnia a zsebébe annak aki ilyet szeretne, legalábbis egyenlőre és ez még csak nem is FullHD ([link]). Arról már nem is beszélek, hogy ezeket a készülékeket egyenlőre hazai forgalmazásban én nem találtam még. Külföldről a garanciális bizonytalanságok miatt nem hozatnék egy ilyen méretű és árfekvésű TV-t.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged