- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
DonDragonka
őstag
Ezt már nem gyártják és nem is forgalmazzák.
Még nem tudom tehát, hogy mi lesz. Az üzlettel ugyan már beszéltem és Ők nagyon korrektül állnak a dologhoz. Mindketten kivárjuk azért, a szerviz végleges nyilatkozatát az ügyben. Ez holnapra várható. Péntekre talán már okosabb leszek. -
G.sysko
csendes tag
A TV adásnál nem tudok csatornánként hangolni,mert a beltériből csak egyetlen RF csatornán jön az adás,és sajnos a beltéri scart csatlakozóján még rosszabb minőségű kép jön ki(pedig a kimeneti jel formátuma RGB-re van állitva
) mint az RF kimeneten!!!
A számitógép meg túl messze van,a TV től sajnos,kellene vagy 13 méter kábel
Te a TV-t a VGA bemenetén keresztűl kötöd össze a számitógéppel,vagy DV-HDMI átalakitóval?
Üdv! -
DonDragonka
őstag
Hát nekem nem jöttek be ezek a beállítások. Láthatod, hogy igen sokáig néztem így, de egyszerűen nem tudtam megszokni ezt a „hályogosságot”. Szinte felüdülés volt, amikor tegnap este vissza álltam a saját beállításaimra.
A bőrszín sem az igazi, így túl rózsaszín.
Azért hasznos kis próba volt. -
DonDragonka
őstag
Örömmel látom, hogy még mindig a készülék hatása alatt vagy és részletesen megosztod másokkal is a tapasztalataidat…
Ha megkérlek leírod, hogy te milyen beállításokon élvezed a kitűnő képminőséget?
Nálam:
Kép beáll.:
Háttérfény: 90
Kontraszt: 100
Fényerő: 40
Szín: 38
Színtónus: 0
Élesség: 0
Fekete-arány növelés: ki
MPEG NR: Alacsony
Digitális zajcsökkentés: Alacsony
Színhőmérséklet: Normál
3D színbeállítás: Be
Alap színbeállítás:
Piros: +2;-3;-3
(A több színnél minden 0-án)
Mozi: Be -
Bargain
tag
Képminőség:
Mivel 80 %-ban Tv nézésre használjuk a készüléket, ezért elsődlegesen a Tv kép beállításával töltöttem el a legtöbb időt. Többféle képbeállító tesztprogram lefuttatása után most úgy érzem, megtaláltam a számomra legmegfelelőbb képi beállításokat.
A készülék sokféle beállítási lehetőséget tartalmaz, így rengeteg időt el lehet tölteni a kísérletezéssel, ám nagyon megéri a ráfordított időt. A mostani beállításokkal már 3 hete nézem a készüléket és azt mondom, hogy jó antenna jel esetén szinte már dvd minőségű képet láthatok.
A színek briliánsak, teljesen valósághű, élénk színek jellemzik.
A fekete szín megjelenítése teljesen korrekt, lilulásnak nyomát sem látni.
A fehér szín visszaadása is teljesen realisztikus.
A kapott kép megfelelően kontrasztos, a mélységérzet is nagyon jó.
Számomra nagyon fontos a képernyőn látszó emberek bőr és hajszínének természetes megjelenítése. Ennél a készüléknél, jó beállításokkal ezt el lehet érni, az LCD Tvk-re jellemző, az emberi arc/bőr plasztikus megjelenítését korrigálni tudod úgy, hogy teljesen képes visszaadni azok természetes színét.
Természetesen a Tv adásokra alkalmazott képbeállításokkal DVD lejátszás esetén még pazarabb képet kapsz, az élmény tökéletesnek mondható. Nagyon jó minőségű Dvd film és HD filmek között nem sok különbséget láthatsz.
Nagyfelbontású képi anyagot számítógépről, VGA csatlakozón keresztül küldtem rá. Itt más gyári képbeállítások lépnek érvénybe. Ezeken nem is nagyon érdemes állítgatni, a gyári beállításokkal is tökéletes képet kapsz. Ezek a készülékek nagyfelbontású képanyagoknál mutatják meg tudásuk csúcsát. A „túlasövényen” 1080i, vagy „mikrokozmosz” 720p-ben fantasztikus képi élményt nyújt. El is határoztam, hogy vásárolok alá egy HD multimédia lejátszót, például egy ilyet: [link]. Így nem kell a számítógépet állandóan cuccolnom az egyik szobából a nappaliba, ha HD-s anyagot szeretnék nézni. Ez a készülék lejátszik szinte minden ismert média formátumot, beleértve a HD felbontású filmeket, képeket is (hálózatba kötve a számítógépedről is, illetve a bele építhető merevlemezről is).
A Toshiba 37Wl66 készülék megvásárlásával egy kiváló képi megjelenítőt kaptam a pénzemért. Amióta megvan sokkal többet tévézek, a kiváló képminőség és a nagy képernyő adta élmények miatt hamar megszerettem.
A képminőség 5-ös osztályzatot érdemel. -
Bargain
tag
Hang:
Nincs ezzel az égvilágon semmi gond. Ez egy televízió, nem pedig házi-mozi rendszer.
Tv nézéshez pedig szinte tökéletesen jó hangja van. A magas hangokkal abszolúte nincs semmi gond, a térhangzás szerintem is egészen élvezhető.
Talán a mélyhangok esetében, ott is a mélyebb beszédhangoknál lehet hiányérzete az embernek. Tv nézéshez korrekt, Dvd-re pedig úgy is az erősítőt használja az ember.
A hangot 4,5-re értékelem. -
-
DonDragonka
őstag
Nem biztos, hogy belekeverném a képviseletet ebbe a dologba, mivel sem alátámasztani sem ellentmondani nem tudok ismeretek hiányában az idevonatkozó kijelentésedre. Vagy te konkrét információkkal rendelkezel erről?
Legnagyobb sajnálatomra szinte tökéletesen egyetértek veled, mármint ami a Moi. Toshiba jelenlétet illeti.
A szervízhálózat minőségéről pedig, remélem, hogy soha nem is fogom megtudni, hogy milyen is valójában. Majd az idő kiforogja, hogy jó döntés volt é ebből a megközelítésből is ez a készülék. 3 évig biztosan javítanak mindent hiszen teljes körű garanciával vásároltam, ez meg nem amolyan Samsung-os ''teljes kör'' hanem valós...
Az egyetlen dolog amiben igazán nem értek veled 1et az az általad belinkelt készülékkel való minőségi azonosítás. Majdnem 2 hónapig jártam az üzleteket, megnéztem minden szóba vehető készüléket és valóban óriási a különbség van a Toshibák és a többi készülék között a Toshiba javára, minőségben. Az persze jogos, hogy nem 100 forintnyi ez a különbség, de ki mondta, hogy én a bolti árért vettem... -
DonDragonka
őstag
Kb. 3,5m a legnagyobb távolság ahonnan nézni szoktam. Ennél csak közelebb szoktam hozzá ülni, de szinte sehonnan nem zavaró a mérete. Persze van egy pont ahonnan már elégé multiplex az érzés…
PC-n pontosabban notin csak 1280*1024-es felbontást értem el, de ez a notim hibája.
Fogok PC-s képet is felrakni de arra most nem jutott időm, no meg lehet, hogy tudok egy normálisabb gépet szerezni amivel már natívban meg tudom hajtani.
Ha ebben az árban a 3 év teljes körű garancia is benne foglaltatik akkor én nem sokat vacillálnék a helyedben…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest