Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Bár nem biztos, hogy szimpatikus lesz amit írok,de tény:
nálam gusztustalanabb lusta ember nincs a földön, ha házkörüli vagy éppen kerti munkáról van szó! 14 éves koromig Pesten éltem, ott ugye a tízemeletes panel miatt ugye nem volt ház körüli munka, aztán miután leköltöztem egymagam nagyanyámhoz Mezőtúrra ott is telepi srác lettem, ugyhogy szintén zenész!
A menyasszonyomék kertesbe laknak, após általában mindent megcsinál, de én úgy próbálok menekülni ahogy csak lehet (persze ha ''globális problémát'' kell megoldani, mint például a teljesen feleslegesen álló disznóól 17-jére való aláékelése, akkor szoktam segítő jobbot nyujtani).
Csak hogy jót is mondjak:
- felvállalom a lustaságom és más munkájával nem szoktam kérkedni (remélem enyhítő körülmény)
- NAGYON FASZA írás; mindig is csodáltam az olyan ügyes kétkezi embereket akik mind a ház körül, mind a kertben így helyt tudnak állni.
Úgyhogy RESPECT barátom
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged