- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelfan
aktív tag
válasz
Viktor0610 #77 üzenetére
a korlát nem gagyi, csak én nem szeretem ha korlátoznak akármiben is
nem nincs korlát mivel ADSL3G alapú szolgáltatásaik vannak, a név megtévesztő (tvnet)
azt pedig szögezzük már le hogy a normális szónak relatív értéke van, ergo mindenkinek mást jelent -
intelfan
aktív tag
válasz
Viktor0610 #72 üzenetére
az adatmennyiség igényéről no comment ha nem baj
én csak azt szerettem volna vázolni hogy amin szerintem nem időztél eleget hogy ha egyszer is átléped a korlátot felbontják egyoldalúan a szerződést, az pedig hogy ki mire használja a netet és mennyire használja ki az őt igencsak kihasználó szolgáltatóját szerintem mindenki szuverén joga hogy eldöntse, én nem kereskedek adatokkal vagy ilyesmi, az nekem túl macerás és veszéljes is lenne, nem vagyok az az ember aki erre a feladatra termet, viszont kifizetek havi 9k-t
de dobjuk is a témát, kinekez kinek az
a tvnetet pedig azért említettem mert egyrészt a lekorektebb ügyfélszolgálatuk van másrészt elég széles körű a szolgáltatási területük az országban, és az iptv szolgáltatásuk ellentétben a tonlineossal több tvre is alkalmas, illetve jó áraik vannak, szerintem és nálam egyáltalán nincs sávszél ingadozás mióta náluk vagyok max 5-10% ami elenyésző 6,5 mbitnél és betudható a 20 méter kábelnek a router előtt
részemről ennyi, nem kötöszködni akartam, csak írtam egy véleményt...
lord, mivel a munkám szorosan kapcsolódik a számítógépemhez így a gépem szinte nonstop megy, a bitcomet vagy dc++ esetleges futása a géperm procijának kb 5%át zavarná, természetesen én nem használok ilyen programokat
ha pedig tegyük fel hogy naponta letöltenék akárhonnan 2-3dvd filmet nem feltétlenűl nekem és most azonnal kell megnéznem, lehet hogy nem nézem meg soha mert anyámnak kellet vagy a hugomnak...feltételes módban
[Szerkesztve] -
intelfan
aktív tag
válasz
Viktor0610 #69 üzenetére
normális...hmm..inkább kihasználtnak nevezném
mi az értelme?...hmmm erre pedig visszakérdeznék: minek a 10mbites net ha úgysem használod ki? mert abban 100%ig biztos vagyok hogy az a 3tized mp amivel gyorsabban fog bejönni a google kezdőlapja nem sokat számít
-
intelfan
aktív tag
válasz
Viktor0610 #67 üzenetére
hát....állandó 10mbit/s el óránként tudsz letölteni kb 3,5gb adatot, az mondjuk egy éjszaka alatt átlagosan 5 DVD (5*4,5Gb =22,5) ha ezt veszem alapúl akkor 2 hét és máris korlát
természetesen én abból tudok kiindúlni amit én müvelek (egy héten talán összesen 24 órát nem megy a net a gépen) akinek ennél jóval kisebb igényei vannak annak megérheti a UPC
elnézést ha elszámoltam valamit, sacc per kb ra írtam -
intelfan
aktív tag
Az lehet hogy a sávszélt megkapod viszont a szerződésben benne van hogy a UPC/chello számodra 250GB /hó adatforgalmat biztosít ilyen sebességen, emellet ha ezt egyszer is átléped a cégnek jogában van egyoldalúan felbontani a veled kötött szerződést !
[link]
jah igen, aki korrekt szolgáltatót akar annak tudom ajánlani a TVNET céget, 2 mbitről 6,5 mbitre emeltek, van iptv és iptelefonjuk is...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest