- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
(Kolombusz) #60 üzenetére
Hááááát ez igaznak igaz, csak nincs lehetőséged a felelőst felelősségre vonni.
Aki ügyintézőnek megy egy ilyen céghez, az tisztában van azzal, hogy rajta kívül senkit nem tudnak elérni a cégnél, tehát minden ügyféllel ő beszél, ezért logikai kényszerből valamelyest fel kell vállalni, hogy a cég hibázott (ha hibázott).
Ettől függetlenül vallom azt, hogy lehet határozottan, lehet cinikusan, lehet kimérten beszélni, de az udvariasságnak meg kell maradni. Más kérdés, hogy igen sok helyen tapasztalom, hogy én nem érek célt, bejön egy bunkó ember, ő meg célt ér.
Végezetül: egy ügyfélszolgálatos egy matematikai algoritmus része, ő sokat nem tud tenni. Max annyi boolean van a dologban, hogy végzi a dolgát, vagy nem, de általában végzik. -
Tirexi
addikt
válasz
Azt én is tudom csak én fizetek egy szolgáltatásért amit nem kapok meg akkor jogos, nekem szerződésem van róla úgyhogy ne húzza senki a száját.
Különben is a fater kapta fel a vizet nem én pedig ő nem is netezik
Ha most nem cselekedtem volna még mindig nem lenne netem vagy csak 2MB-al döcögne.... -
ploteus
aktív tag
válasz
Lehet nem közölt tények miatt voltak ideges.
Én sem írtam le mindent. PL az ügyfélszolgálatos kérdése: ''Mit akar?''
Vagy amikor 21-22 óra között felhív, és nem tetszésemet adom erről, ő van felháborodva.
vagy felhív a szervizes kollega, és kijelenti, hogy nem adja meg a nevét. Na meg ilyenek a végtelenségig. Valahol elveszti az ember a higgadtságát. És ha ezek egy-két nap leforgása alatt történik meg, szerintem más is felrobbanna. Amúgy meg aki szó nélkül hagyja az ilyeneket, arra rá is szállnak keményen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Windows 10
- Direct One (műholdas és online TV)
- Automobilista 2
- iPhone topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kedvenc zene a mai napra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- PS4 Pro 1Tb Destiny Edition Elado
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest