- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
'' Lan-wan mérés esetén beleméred a zsebrouter processzorának teljesítményét is a natolás miatt.''
Pontosan így van, és ez is a cél.
Nálam van még egy fúrcsaság: ha a notebook-on fut a Serv-u akkor az asztali gépről ki és a be is kitolja magából az ftp amit a kábel bír, viszont amikor az asztalig épen fut az ftp szerver, és a notebook-ról ftp-zek rá, akkor az asztali gépen 100%-os terhelés, és 6-7000KB/s-os ingadozó sebesség mutatkozik, a processzorterhelést pedig a System processz generálja, MOst szereztem programot, amivel alaposabban meg tudom nézni, hogy hová és miért folyik el az erőforrás. Az túlzás, hogy az ftp nem visz procierőforrást, mert tömörítés nélkül egy 800MHZ-es P3-ra 256mega rammal debian + proftpd-vel igencsak járatja a procit, mikor teljes sávval ftp-zek rá (100mbit/s). Olyan 80% körül mozog ilyenkor a CPU useage.
Mondjuk az is lehet, hogyha az RTL kártya helyett valami komolyabb 3Com lenne benne, akkor megszűnne ez a probléma. De amennyire én néztem ilyenkor egyértelműen a szerver processz viszi a cpu időt, és nem valamelyik rendszerszintű folyamat, tehát nem a kártya hárítja az általa el nem végzett munkát.
A lényeg az, hogy célszoftverrel egzaktabbul lehet mérni, azt hiszem ebben egyetértünk. Meg amúgy is: ha valakinél nincs ftp szerver csak ezért minek telepítsen?
Dchard -
I_Am
veterán
Pocket-et ír. Igaz abból is vissza lehet számolni, de ha drop van, akkor már nem pontos a pocketsize és szám sem.
konflikt: Neked wlan képes routerre lenne szükséged, ami nem olcsó. Talán a cisco-k között találtok olcsóbbat, ami képes routolni 100 megát, de azok is 50k-nál kezdődnek. Cserébe már nagyon jól menedzselhetőek és nem fognak soha fagyni, vagy meghülyülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest