- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Pár gondolat az írásról:
- elösször is defekt miatt keróboltba vinni a bicótMi ez valami spéci bicó? Ragasztás ha nagyon béna vagy akkor is kb 1 óra otthon, a gumi csere meg kb 10 perc. Mellesleg én úgy vagyok vele már nem is nagyon ragasztom 500Ft egy belső (5 gombóc fagyi és kész).
- a srác bunkó volt az tény, bár az hogy megnézi a csajokat még nem baj szerintem, az meg hogy kedvesebb egyéni problem, növessz nagy kerek ciciket
- nem tudom milyen defekted volt, de vannak defektgátló sprayk és szalagok, talán érdemes lenne kipróbálnod őket, ha sűrűn kapsz defektet arra amerre jársz.
- sajnos nekem is az a véleményem a keróboltokról itt Pesten, de azért vidéken is, hogy elég félválról állnak hozzád.
Egy rövid történet a közelmultból ami velem esett meg:
Fejünkbe vettük a haverokkal, hogy májusban megkerüljük a Balatont keróval, de mielőtt belevágtunk volna én úgy gondoltam kicsit rendbetetetem a bicót és veszek bele egy telót ami már régi vágyam volt. Mivel már ott volt a kerékfűzés, a telóbeépítés, amit azért inkább szakemberre bízok, gondoltam a gumicserét és a csomagtartó felszerelést is rájuk bízom Háááát kár volt, ugyanis annak ellenére, hogy a telóval együtt kb 70 ropit hagytam ott épp hogy csak foglalkoztak velem, két kerékpárlámpát vásárló között, továbbá elég trééé munkát végeztek, a csavarokat nem húzták meg, a vázat összekaristolták stb stb. A 70 ropiból kb 10-15 volt csak a munkadíj, persze rákérdeztem, van-e ennyi munka esetén kedvezmény erre az eladó csaj: ''Ezek nyomott árak!''. Jah meg a munka is nyomodt amit végeztek....Nem volt kedvem veszekedni velük, nem olyan hangulatban voltam éppen, hanem inkább próbáltam örülni a telónak és hazatekertem. Otthon persze visszaszereltem a hazafele majdnem leesett cuccokat és meghúztam a többit is. Többet az bizti, hogy csak olyan munka miatt viszem a boltba a kerómat amit én nem tudok elvégezni, és még egy csavart sem húzatok meg velük pluszba.
Jah kíváncsi lettem volna ha 1 milkárért vettem volna bicót akkor is ilyen flegmán bánnak-e velem, mert ha igen az tuti mérgembe olyat tettem volna, hogy ......
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest