- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
azt nem tudja valaki mitől lehet az, hogy megy rendesen, aztán hopp akku lemerül és utána bármilyen elemet tolok belé, azt mondja csutka üres. aztán kis idő múlva megint azt mutatja hogy fullos, megy tovább, majd újból ki:/ fura. szétszedtem, semmi rendelleneset nem láttam..
-
sgery
őstag
nekem semmi hangja nincs még, volt kb 1hónap amig nem görgött rendesen, de vmiért jó lett és újra tökéletes.
a festékek még mindig nem koptak le
Viszont az usbje rossz, mivel csak kitámasztva megy. vagyis az érzékelők elmozdultak.. -
sgery
őstag
nekem semmi hangja nincs még, volt kb 1hónap amig nem görgött rendesen, de vmiért jó lett és újra tökéletes.
a festékek még mindig nem koptak le -
sgery
őstag
fogom és kiszedem az érzékelőt
nálam microsoft 6000 notis egér volt, mert van a sima 6000 és van a notis, bár sok külömbség nincs, egy két gomb van még minuszban és picit más a forma. Nekem valamiért kényelmesebb a logitech, de a bill bácsié se rossz, de vmiért ez jobban kézreesik. -
sgery
őstag
Sima duracel elemet adtak hozá, nem tölthetőt. Érdemes venni hozzá mondjuk egy 2500-as tölthetőt, de amig ez bírja addig nem szerzek be másikat.
A kopásról nem tudok nyilatkozni, ha netán lekopna akkor veszek sprayt és lefújom azt annyi. Laptop is kopik sajna fél év után, és ezt még le se fújhatom mert 4év gari és ha ráfújsz akkor ugrik:/ -
sgery
őstag
nagyhiba javítva
amúgy nem vagyok olyan szörnyű, de mikor így nekiállok irogatni össze vissza sok fura dolog születik
úgy bizonyosodtam meg, hogy üvegasztalra tettem, de ha a kezeddel letakarod a lézer érzékelőt és mozgatod a kezed akkor is látszik hogy kialszik
A hűtőben pedig ég a lámpa, és előjönnek a manók mikor becsukom -
sgery
őstag
Ha valakinek még kérdése lenne irjon nyugodtan
Helyesírásért bocsi, ha van valami, a word-é nem megy valamiért:/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest